28 Ağustos 2010 Cumartesi

Großauftrag für Bahnhofstation Utrecht

Großauftrag für Bahnhofstation UtrechtIşHaberÜrünProjelerSol




Haber NO LİMİTLER Haberler
Ödüller
Tarihler
Bülten
Haber Arşivi
Basında çıkan haberlerde,
BIPV : sanal güneş ertex Dergi
Haber
Istasyon Utrecht 1200 için ertex güneş kazanç önemli sözleşme ve mimari bir vurgulamak için modüller sağlar.

Son zamanlarda ertex güneş , bir Amstetten yılında dünyanın önde gelen güneş modülü üreticileri ve bilinen mimari çözümler alınan temiz, Hollanda prestijli bir sözleşme. 3.200 metrekare toplam çatı alanı ile yeni demiryolu istasyonu Utrecht çatı için yıl 1200 bu son modülleri teslim edilecektir. İlk yapım aşamasında 133 kW son aşamaya yüklü yaklaşık 220 kW olacaktır. gezginler ve ziyaretçiler Utrecht edilir bir mimari vurgulamak , ama aynı zamanda yıllık elektrik 210.000 kWh yaklaşık 60 hane yıllık tüketimine karşılık kılavuzuna sağlamak sonraki yıllarda değil sadece sistem o zaman .


Fotoğraflar: Benthem Crouwel

Çin öncü
Sadece son zamanlarda , Şanghay'da Hongqiao istasyonunda dünyanın en büyük bina kompleksi faaliyete girdi. Onun davranışı hesabı çok geleneksel enerji Çin güneş alanında bir dönüm noktası oluşturmuştur alay . 61.000 metrekare toplam alanı ile 20 000 güneş modülleri çatısında 6,68 MW yıllık elektrik tüketimi 6,5 GWh - kadar 1.900 ortalama hanehalkı yıllık olarak üretilen olmak üzere toplam kapasitesi bulunmaktadır.

Özellikle diğer güneş sistemlerinde istasyonları donatmak planlanmaktadır - genellikle büyük çatı alanları ve elektrik üretilen arz için uygun şebeke bağlantısı var genellikle bir sorun değildir.

Avusturya, dip olarak
Bu nedenle herhangi bir geçerli Avusturya istasyonu projelerin böyle yenilik planlanan değildir sorununu gündeme getirir. , Elektrik giderek pahalı hale geliyor şartları aynıdır , promosyon biletlerin hem Çin ve Hollanda'da ve Avusturya'da sadece denecek kadar azdır. elektrik üretilmektedir nerede olarak tüketilen olacaktır.

temel argümanı gerçekten bir çevre ulaşım faaliyet gösteren bir şirket, bu sorunu olmamalıdır kapatmaktır. Ayrıca, açılışta bizim liderler için coşkulu bir fırsat olacak - olsa bile birkaç yıl içinde ilk yer - " operasyonunda bir gelecek odaklı "güç istasyonu almak.


İletişim: Ertl Glas AG / ertex güneş , Dieter Moor, Merkez Pazarlama ve Satış ,
Telefon: +4366460627612 E-mail: dieter.moor @ ertex - solar.at Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können.
Site HaritasıBasmakGizlilik PolitikasıTemas

Hiç yorum yok: