27 Ağustos 2010 Cuma

SCHOTT Solar, VE Group and Affordable Solar Unveil New Mexico's Largest Solar Array... -- ALBUQUERQUE, N.M., Aug. 23 /PRNewswire/ --

SCHOTT Solar, VE Group and Affordable Solar Unveil New Mexico's Largest Solar Array... -- ALBUQUERQUE, N.M., Aug. 23 /PRNewswire/ --


Lütfen bize web sitemiz deneyim ve hizmetler 5 dakikalık bir anket cevaplayarak geliştirmek , yardım ve şans üç Amazon Hediye kuponu kazanmak zorunda
( 1 * 100 $ , 2 * 50 $ )

Anket ile devam



Gelişmiş Arama
Arama

Ürünler ve Hizmetler Haberler

Close




Gönderdiğiniz bir sürüm
Üye giriş
Üye ol
gazeteciler için
Global siteler
Ürünler ve Hizmetler Bilgi Merkezi İnsanlar Haberler İletişim PR Newswire Daha fazla haber bültenleri bakınız: Alternatif Enerjiler, Petrol ve Enerji, Çevresel Ürünler ve Hizmetler


SCHOTT Güneş , VE Grubu ve Affordable Güneş Bell Group Genel Müdürlük New Mexico En Büyük Güneş Array AçıkladıATİNA


Proje installer ve taşeronlara dağıtıcısına üreticisinden güneş değer zinciri boyunca yerel iş yaratmıştır
Albuquerque, N.M., 23 Ağustos / PRNewswire / - SCHOTT Solar PV , Inc VE Group LLC ve Affordable Güneş Group LLC bugün açıkladı New MexicoEn büyük solar array ( 1.1MW ) Bell Group karargahı ' üzerinde park yapısındaki Albuquerque , NM. Proje 5000 üzerinde SCHOTT Solar PV , Inc, fotovoltaik alanında dünya lideri tarafından yerel olarak yapılan güneş modülleri kullanır (PV) modül üretimi, ABD karargahı ile Albuquerque, New Mexico. yükleme ve park alanının 5 dönümlük kapsar 1.600.000 üzerinde yıllık temiz elektrik kWh üretecek - Bell Group elektrik ihtiyacının yüzde 80'ini karşılamak için yeterli . Bu yerel CO yaklaşık 1.125 ton önlemek olacaktır temiz enerjiyi (2) emisyonu yılda güneş yapıları çalışan ve ziyaretçi araçları için otopark altında gölgeli sağlamak süre sıcak New Mexico Paz proje işleri önemli sayıda yer Albuquerque yerli üreticileri kullanarak bölge, müteahhitlere ve taşeronlara çeşitli esnaf seçin.

proje uygulama ekibi Affordable Güneş Grubu oluşuyordu AlbuquerqueTabanlı güneş ekipman distribütörü ve proje geliştirici ; VE Grubu ( Valley Elektrik ), ofisleri ile ana yüklenici New Mexico ve ColoradoVe Coupland - Moran Mühendisleri , ABD Prefabrik , Ulusal Çatı ve birlikte kavramadan tamamlanmasına kadar proje yapılan diğerleri dahil VE Grubu'nun yerel ve bölgesel taşeron . Bell Grubu'nun tesis yönetim ekibi projenin tüm aşamalarında destek sağladı .

SCHOTT Güneş de 340 kişiyi istihdam onun Albuquerque tesis, Affordable Güneş Grup 35 çalışanlarına AlbuquerqueVe VE Grup 50'den fazla çalışanı New Mexico ve ColoradoBirçoğu Bell Grubu'nun güneş projesi tarafından istihdam edildi.

" Bir işletme olarak, her zaman yollar bizim maliyetleri azaltmak için , ve yeni güneş yükleme arıyorsanız temiz , güvenilir enerji , yerel, kaliteli ürün ürettiği ile elektrik faturalarını düşürmek ise, " dedi Alan Bell, Bell Grubu'nun Murahhas bir AlbuquerqueDayalı sanayi dağıtımcısı. " Aynı zamanda bir iş çevre dostu uygulamaları ve yerel ekonomiye taahhüt olarak sorumluluklarımızı yerine yardımcı olur . "

" SCHOTT Güneş güçlü bir güneş enerjisi sektörü için bir parçası olarak taahhüt eder Albuquerque ve Amerika Birleşik Devletleri ve bu proje güneş değer zinciri boyunca iş yaratma büyük bir örnektir - güneş panelleri üretiminde gelen Bell Grubu'nun otopark kendi kurulum , "dedi Gerry GüzelBaşkanı ve CEO'su SCHOTT Solar PV , Inc " Thanks New Mexicoyenilenebilir enerji 's bağlılık, SCHOTT ve arkasına beslemeleri temiz enerji ürün iyi yerel iş alanı yaratılması Albuquerque Şehrin ekonomisi ve çevre desteklemek için . "

Bell Group yükleme büyük işleri inşaat disiplinlerde çeşitli yetenekli esnaf çizim oluşturmak gibi "Güneş projeler . Bu iş kurmak Albuquerque' temiz enerji ekonomisi ve büyümek s New Mexico' Bu kez geleneksel inşaat projelerinde düşük bir noktada bulunmaktadır sırasında güneş sanayi var, " dedi Mark Hensley, VE Grubu ( Valley Elektrik ) Başkanı .

" PNM (yerel yarar ) ve New Mexico eyalet güneş Bell Group proje gibi yerel güneş projelerin ekonomik mümkün hale için teşvikler. Kullanma Albuquerque- SCHOTT Solar PV paneller yapılmış bize düşük mümkün yüksek kaliteli ürün ile müşteri sağlarken olarak ulaşım ile ilgili çevresel etki tutmaya yardımcı oldu "dedi David Hughes, Affordable Güneş Grubu Başkanı .

Hakkında SCHOTT Güneş

SCHOTT Güneş , yüksek kaliteli ürünleri ile kullanılmak üzere bir enerji neredeyse tükenmez kaynağı olarak güneş potansiyeli sağlar. SCHOTT Güneş fotovoltaik uygulamalar ve güneş enerjisi santralleri için önemli bileşenler üretiyor. güneş santralleri için alıcılarının üretiminde, SCHOTT Güneş pazar ve teknoloji lideri olarak görüyor . SCHOTT Güneş dan Receivers güneş enerjisinden elektrik üreten büyük ölçekli santrallerin önemli bileşenleri parabolik oluk teknolojisi temelinde merkezi bulunmaktadır ve güç ile tüm şehirler tedarik edebiliyoruz. SCHOTT Güneş üretim tesisleri Almanya, Çek Cumhuriyeti, Amerika Birleşik Devletleri ve İspanya. yenilikçi gücü ve şirket tarihinin teknolojik yetkinlik geri 1950'lerin için. SCHOTT Güneş uluslararası SCHOTT grubunun yüzde yüz iştiraki olan . SCHOTT özel malzemeleri, bileşenleri ve ev aletleri , ilaç, güneş enerjisi , elektronik, optik ve otomotiv endüstrisi için sistemler geliştirmektedir. Yaklaşık 17.000 çalışanı dünya çapında satış üreterek ile yaklaşık 3000000000 $. Içinde Kuzey Amerika, SCHOTT 's holding şirketi SCHOTT Corporation ve bağlı SCHOTT North America, Inc ve iştiraklerinin 14 üretim operasyonlarında 6 satış ofisleri ile yaklaşık 3.000 kişiye istihdam .

Şirketin teknolojik ve ekonomik alanlarda yakından sosyal ve ekolojik sorumlulukları ile bağlantılıdır.

Yaklaşık VE Grubu ( Valley Elektrik )

geniş büyük ölçekli güneş PV kurulum ve diğerleri arasında en büyük PV sistemi yükleme ( 8.2MW ) iken, katılım da dahil olmak üzere bakım tecrübesi ile Elektrik ve güneş yüklenici Colorado ve NM en büyük PV sistemi yükleme ( 1.1MW ) bugüne kadar tamamlanmıştır. VE Grubu her yükleme ve yüksek kalitesi sunar bütünlüğü , taşeronlar ve müşterilerin çalışanlarına davranmayı taahhüt eder.

Hakkında Affordable Güneş Grup:

Albuquerque , NM güneş sistemi tasarımı, toptan satış, çalışanların deneyimi 100 yılı aşkın firması perakende , proje geliştirme ve entegrasyon işlemleri ve 10.000 'den fazla PV sistemleri çeşitli , endüstriyel, bilimsel, ticari topluluk , eğlence ve konut satılıyor , ızgara ve off- grid bağlantılı 1998 yılından bu yana 96 ülkede uygulamaları. ASG bir PV endüstri lideri ve ABD en büyük güneş yetkili satıcılar biridir. 2009 yılında, ASG olarak tanındı New Mexicoiçinde en hızlı büyüyen şirketler aşırı$ 10M gelir kategori zaten son 3 yıl içinde iki Flying 40 ödül aldıktan sonra . 2008 ve 2009 yılında New Mexico Business Weekly da ASG layık bir TOP TEN Best Places of Work olarak .


KAYNAK SCHOTT Güneş

Başa dön RSS
Baskı

E-posta

Paylaş

Blog

WordPress Blog URL:




Blog Search Alternatif Enerjiler Diğer Haberler
Rino 8 Ekim 2010 tarihinde Hissedarlar 2009 Yıllık Toplantısı Hold
LDK Barclays Capital Küresel Yenilenebilir ve Temiz Teknoloji Konferansı 2010 at Günümüze Güneş
Kuzey Yapı Ürünleri yıl ikinci kez INC 5000 Listesi Makes
Gazeteciler ve Blogcular
Ziyaret Gazeteciler için PR Newswire sürümleri için , fotoğraflar, ProfNet uzmanlar ve özelleştirilmiş Medya sadece beslemeleri.

Görünümü ve download arşivlenmiş video içerik MultiVu tarafından dağıtılan Digital Center.

Hakkında PR Newswire İletişim PR Newswire Kullanım PR Newswire Şartlar Uygula Kariyer Gizlilik Site Haritası RSS
Copyright © 1996-2010 PR Newswire Derneği LLC. Tüm hakları saklıdır.
A Türkiye İş Medyaşirketi.
Dağıtım

Hedefleme , İzleme ve Ölçme

Online Nişan

Yatırımcı İlişkileri

Multimedya ve Yayın Halkla İlişkiler

Trade Show

Small Business Çözümleri

Kar Toolkit

Talep Fiyat Teklif
Üye ol

Bir uzman ile sohbet online
Size arasın
Daha fazla bilgi istemek

Bizi arayın

Feedback gönderin
Online Üye Merkezi

eWatch

MEDIAtlas

ProfNet

Sosyal Medya Ölçümleri
Arjantin

Asya

Brezilya

Kanada

Avrupa

Fransa

İsrail

Meksika

Hollanda

Büyük Britanya

Hiç yorum yok: