29 Ağustos 2010 Pazar

Effects of 6-10 Hz ELF on Brain Waves | Journal of Borderland Research

Effects of 6-10 Hz ELF on Brain Waves | Journal of Borderland Research

1945 yılından bu yana Yüksek İstihbarat Hizmet

Dergi Tüm BSRF ağ
Katalog
Dergi
Araştırma Wiki
Medya
Tumblr
Etkileri Beyin Dalgaları da 60-10 Hz ELF
Yayın tarihi: 10 Eylül 1999
Yayınlanan : ELF Araştırma , Makaleler Özel
Etiketler: Davranış modifikasyonu, Sınır bölgeleri 1990 3 4 / 6, Beyin Dalgaları, David S. Walonick, ELF, Son derece Low Frequency, Düşünce Kontrolü
Digg !StumbleUponFacebookHeyecanMadde David S. Walonick, Başlangıçta basılmış Sınır bölgeleri (Vol. XLVI , Nos 3 ve 4 Mayıs - 1990 Ağustos )

Dair kanıtlar ELF manyetik dalgaların beyin dalgaları etkiler olabilir. deneylerin Bu set ELF etkileri beyin üzerinde manyetik alanlar dönen çalışmaya tasarlanmıştır.

Belirli ELF frekansları ben çalışıyordum ilgilendi 60-10 Hertz vardır. Bu frekanslar o teta ve alfa devletlerde insan beyninin ürettiği aynıdır. Genel olarak, belirli beyin dalga frekans aralıkları veya ruh haline düşünce kalıpları ile ilişkili olabilir . 8 Hertz frekansları aşağıda teta dalgalarının kabul edilir. Bu bazı en az anlaşılan frekansları gibi görünüyor olsa da, aynı zamanda yaratıcı, anlayışlı düşünce ile ilişkili görünmektedir. Bir sanatçı ya da bilim adamı " aha " deneyime sahiptir , orada iyi bir şans o teta bulunuyor. Alfa frekansları itibaren 8 12 Hertz ve yaygın , meditative devletler rahat ilişkilidir. Çoğu kişi bir alfa durumda kısa zaman onlar uykuya hemen öncesinde vardır. Alfa dalgaları güçlü ki alacakaranlık hal biz yarı uykulu , yarı uyanık konum vardır. 12 Hertz yukarıda Beta frekansları () en " uyanık " analitik düşünme denk . Bir matematik problemi çözme durumunda, beyin beta frekanslarında çalışıyor konum . Bizim saat yetişkin geçirdim olarak uyanık çoğu beta durumda .

önemli bir soru şudur: " Biz elektronik alfa veya teta için , bir kişinin ruh halini ya da desen o sık bu frekansları ile ilgili ? " değiştirmek düşünce beyin dalga frekansları vardiya olursan. Başka bir deyişle, elektronik alfa frekansları için , daha rahat olacak bir kişinin beyin dalgaları hareket olur? Will bilinç değişim onların devlet onların beyin dalgaları ile aynı tarihte bile, bu beyin dalgaları elektronik oluşturuldu ? Bu çok kapsamlı etkileri olan önemli soru var.

Ne zaman bu deneyler başladı , ben de olası etik sorunlar ELF araştırma dahil farkındaydı. Örneğin, alfa frekanslarında bir ELF verici çalışma , taşıma olsaydı, çevremdeki insanları da etkilenecek istiyorsunuz? onlar olmak istiyorum çünkü daha yakın bana taşındı daha rahat mıydı onlar farkında olmadan bana doğru çekilmek ? onlar "iyi" ne zaman etrafımdaki hissettim çünkü benden daha ister misiniz? Ne satıcı bir ELF verici taşıyan olsaydı ? insanlar bir şey daha satıcısı etrafında rahat çünkü satın etkilenir miydi? Tüm nüfus fikirleri normal reddederdi rahat olması etkilemiş olabilir mi? Bunlar ve diğerleri , ciddi etik konularla ELF araştırma ile ilgilenir. Bunlar hafife alınamaz .

Ben etik bilendir bu araştırmaların yapılması kararı aldı. orada kötüye potansiyeli , bilgi ve anlayış için bir istek olsa da , insan olmanın bir parçası , ve insanlık için potansiyel yararları büyüktür. Ne stres ve ELF manyetik alanlar ile gerginlik depresyon, uykusuzluk , anksiyete, tedavi olurdu? Bizim istihbarat artırabilir ya da öğrenmeyi geliştirmek ? herhangi bir bilimsel çaba olduğu gibi, hem olumlu hem olumsuz potansiyel kullanan tüm keşif içindir. Tek ihtiyacınız atom enerjisinin geliştirilmesine / kötüye ikilemi faydaları anlamak için sabırsızlanıyoruz. Bu benim kişisel inancına potansiyel faydaları insanlık araştırma haklı olduğunu .

Ben ELF alanları mevcut tüm araştırma toplayarak başladı. Lana Harris, ikincil bir araştırma uzmanı, bu alanda hemen hemen tüm mevcut araştırma edinme mükemmel bir iş çıkarmış. yayınlanan dergi makaleleri , çeşitli askeri ve NASA araştırma raporları çok sayıda ek olarak emredildi. Araştırmanın gözden geçirilmesi çoğu çalışmalarda 50-60 Hertz yüksek gerilim hat alanların etkilerini belirlemek amacıyla yapıldı gösterdi. Bu dünyanın elektrik dağıtım sistemleri , bitki ve hayvan yaşamı üzerindeki etkilerini anlamanın önem çoğunun frekansları olduğu belirgindir. çok az derecede için birkaç araştırmacılar daha düşük güç ve düşük frekanslarda ( Bu çalışmanın odak noktası üzerinde konsantre) vardı.




Ekipman
ekipman bu araştırma için kolay ulaşılabilir olduğunu , istikrarlı bir frekans 0,01 Hertz çözünürlükte sayacın önemli hariç gereklidir. Doğru frekans ölçümleri esas bu araştırma için , bu yüzden tasarlanmış bir dijital frekans sayacı bir Hertz (artı veya eksi bir yüzüncü için frekans ölçebilen inşa 0,005 Hertz ). A 100 KHz kristal Colpitt 's osilatör ( WWV kalibre ) bir süre üs olarak kullanılmış ve on tarafından yedinci güç istenen çözünürlük elde etmek için ayrıldı.

Diğer ekipmanlar kullanılır : a Biosone II Brainwave Monitör ve Myosone 404 EMG Monitör ( Bio- Logic Devices, Inc , 81 Plymouth Rd. , Plainview , NY 11803 ); Model 3011 Dijital Ekran Fonksiyon Üreteci ( BK Precision Dynascan Corp, 6460 Batı Cortland St , Chicago, IL 60635 ) ve IBM PC uyumlu bilgisayar 7,16 MHz ( hızlı saatinin bir saat hızı ile daha iyi ) hız; D sinyal toplama karti ( nereye Tech , Inc bir SAC -12 A, 478 E. Exchange Aziz , Akron , OH 44308 ); bir Codas II video kurulu ve yazılım sürüm 3 ( Dataq Instruments , Inc 825 Sweitzer Ave. , Akron OH 44311 ); bir Fluke 77 dijital multimetre (John Fluke Mfg Co . A.Ş., PO Box C9090 , Everett , WA 98260 ) ve StatPac Altın istatistiksel analiz yazılımı ( Walonick Associates , Inc , 6500 Nicollet Ave. S. , Minneapolis , MN 55423 ).

Dönüştürücü bir 24 "çapında el yara bobin , 1000 '# 25 manyetik tel oluşan oldu. bobin 32,4 ohm bir direnci vardı. Bu istikrar için bakalit kurulu bir 26 "kare parçasının üzerine monte edildi. Iki dübel kurulu onlar " kurulu kenarı ve tüm aparatları iki mikrofon standları tarafından güvenli olarak 24 genişletilmiş çok üzerine plastik bağları ile monte edildi.

Deneysel Tasarım
Tüm 22 konu arkadaşlar veya yazarın tanıdıklar vardı . Orada katılımcılara hiçbir ücret oldu. heyecan veya beyin dalgası , araştırmanın katılan yenilik ve kendini yeterli ödül vermek gibi görünüyordu.

Konular ön deneme mektup kısaca deneme niyeti açıklayan gönderildi ve ne bekliyor olabilir . Onlar 24 saat onların randevu önce herhangi bir ilaç ya da alkol kullanmamayı ve istendi herhangi bir metal takı takmak değil . ( Bu metal takılar manyetik alan deforme olabilir, böylece nesneler arasında kontrolsüz tutarsızlıklar oluştururken düşünülmüştür. )

laboratuvarında varış üzerine, katılımcılar prosedür ve cevap vardı sorularınız kısa bir oryantasyon verildi. Bunlar EEG monitörü ( orta hat oksipital için frontal ) ve yukarı tutuldular sonra bir rahatlama kasete beş dakika süreyle dinlemeye izin verdi. gevşeme bandın amaç ve temel bir " rahatlama düzeyi " kurmak için bazı anksiyete deneme ile ilgili rahatlatmak oldu. Beş dakika sonunda , kulaklık ve çıkarıldı konu bir ölçekte 5 bir rahatlama düzeyinde sıfırdan (0 çok rahat olmanın çok gergin , 10 ) on vardı söylendi. Bu her ELF maruz takip eden rahatlama düzey raporlama için kullanılacak olan temel oldu. Konular ki istediğiniz zaman denemeyi durdurabilirsiniz seçebilir söylendi.

Her ELF maruz on ikinci , sinüs dalga iletim birbirlerini 45 ile - 60 hiçbir poz saniye ayrılmış oluşuyordu. gerilim bobin beslenir 3,1 VAC (RMS ) idi. bobin " konuları başı önünde 18 yerleştirildi. ELF verici (fonksiyon jeneratörü ) ve beyin dalga monitörden çıkışları doğrudan bilgisayara A D kuruluna , hem izin içine bilgisayar monitör ( ekranda görüntülenecek ve diske kaydedilmiş ) aynı anda beslendi. D çeviriciyi A örnekleme oranı tüm deneme için saniyede 2000 örnek olarak kabul edildi. Bu görsel ELF ve beyin dalga frekansları arasında 0,1 Hertz farklılıkları tespit etmek için yeterli oldu. Konular bir iletim başlamıştı söyledi değildi. Ancak, her iletim sonunda , onlar " raporu istendi. Bu sıfırda ölçekli on tabanlı mevcut gevşeme düzeyinde idi . Ayrıca onlar ve tecrübeli olduğunu , bu birebir kaydedildi herhangi bir duygusu bildirdi. Yirmi bir frekanslar her konu ( için 6-10 Hertz Hertz 0,2 artışla gelen sunuldu. yarısında konular için, bu frekansları rastgele seçilmiştir. diğer konular , onlar 10 Hertz olarak başladı ve 0,2 ile Hertz azaldı Her şanzıman ile . Konular onlara sunulacaktı frekansları sırasını söyledi değildi.

Post kazanım yazılım görsel tutarlılık ( frekans incelemek ) ve eşzamanlı ( faz ilişkisi ) iletilen ELF ve tanınmış beyin dalgaları arasında kullanılmıştır.

Sonuçları
Sınav bilgisayar veri grubu arasında önemli farklar saptandı. Bazı konular gösterdi kilitli geniş bir frekans aralığında (sürüklenme ) , diğer konularda hiçbir kilidi açma ne saptanmadı. Genel olarak, kilit -on en sık 8,6 dan 10 Hertz ve 8,6 daha az sıklıkla aşağıdaki Hertz oluştu .

Bir konu 10 Hertz için 7,4 tüm frekanslar için kilit görüntülenir . Iki konu tüm frekans aralığında hiçbir kilidi açma üzerinde görüntülenir. Ben istatistiksel olarak anlamlı bir konu yeterli sayıda sınav vermedi , ben ELF için sürüklenme bu duyarlılık şüpheli normal ( çan şeklinde ) eğri izler. Şu anda, bizi kim duyarlı ve kimin olmadığını tahmin izin verecek her türlü hipotez yok.

Birkaç ilginç gözlemleri kolayca belli idi. Lock- genelde çok çabuk oluştu ... çeyrek içinde çoğu durumda ikinci . lock -on birinci, ikinci belirli bir frekansta meydana olmadıysa , o yoktu hiç . Zaman beyin kilidi yaptım, beyin dalgalarının genliği neredeyse normal boyutu iki katına yükseldi. Bunun için tipik doğal (non- ELF) alfa desenleri üretti. Beyin yüksek frekanslarda (9-10 Hertz ) daha kolay için , kilitli ve iletim süresi boyunca kilit korunur. frekans ( 8,6 aşağıda Hertz ), kilit - çoğu konular öbekler halinde değil, sürekli olarak daha oluştu için alçaltılmış olduğu gibi . Örneğin, acil kilit -on iki saniye olabilir; sonra beyin " ikinci çeyrek için ELF frekans savaşacaktı ve sonra kilitleme tekrar bir kaç saniye , vb . o beyin gibi kendi frekansını korumak için ELF savaşıyordu baktım çünkü " kelime " mücadele kullanın. " kavga " 15-20 Hertz aralığında düşük genlik beta frekansları ile karakterize edildi. Bu olabilir , tabii ki , sadece , ama analitik tip düşünceler olmuştur onlar ne zaman frekans 90-10 Hertz aralığında olduğu görülmedi. Bu " mücadele "daha aynı frekans indirildi sık , hayır kilit -on kadar hiç gözlendi oldu.

Olguların hiçbiri bilinçli ELF alanın varlığını saptadık . Bir kadın konu her alanında başlamış veya sona eren saptayabilecek , ama doğru bilemem zaman açık veya kapalı herhangi bir zamanda olsaydı . Başka bir deyişle, o manyetik alan değişikliği algılamak için, ama değil varlığı ya da manyetik alan kendisinin yokluğunda . O onun sinüsler ağırlaştırılmış çünkü onu hissettim düşündüm. Ne zaman kilit gerçekleşen , beyin dalgaları bulaşan ELF gerisinde kalmış . Bu ELF dalgaları (yaklaşık 60-80 milisaniye ) için beynin " tepki süresi " olduğu ortaya çıktı. Daha doğru deneme bu ilişkiyi araştırmaya ihtiyaç vardır.

Konular harfi harfine raporları oldukça ifşa edildi. ( akılda konuların hiçbiri aslında onlar ELFs hissettiğini söyledi unutmayın. ) en sık birebir raporları 8,6 ve 9,6 arasında Hertz oluştu. " parmakları , kollar, bacaklar, dişlerde , duyumları karıncalanma Ortak ifadeler ince ve damakta . Iki konu ağızlarına bir " metalik " duygu bildirdi. Bir konu ve göğüs bir " gerginlik " bildirilen bir başka konu mide bir " gerginlik " bildirdi. Çeşitli konularda da duyumlar ELF frekans 6 ve 7 arasında Hertz olduğunu bildirdiler. "," göğüs ve " artan " pulse sıkma bu aralıktaki kelimesi kelimesine yanıtları " kulak " fışkırma "yüz zil vardı , " yorgun .

Lock -on düşük frekanslarda daha sık bulaşan frekansları giderek yerine rastgele sunulmuştur indirdi edildi oluştu. Bu beyin kademeli bir frekans frekans ani ya da ani değişiklik yerine düşürücü tercih gelirdi. Bu her transmisyon ( 10 saniye) son derece kısa süreli nedeniyle olabilir. Daha uzun iletim kez kullanılmış olsaydı, bu etkinin yok olacaktır olabilir.

Orada konular arasında anlamlı bir ilişki rahatlama düzeyi ve ELF frekans veya kilit açma oluşumunu bildirildi. Yine, bu her bulaşma son derece kısa süreli nedeniyle olabilir.

Özet
Belli ki beyin dalgaları aslında ELFs için yapay üretilen 6-10 Hertz aralığında kilidi yapmak bu deneyler değil. Aynı derecede açıktır ki 10 saniye iletim herhangi tutarlı derecesine konular ruh halini değiştirebilir için yeterli olmasıdır.

Ek Gözlemler
Orijinal deneme beri, etkileşimi çalışmaya devam ELF ve beyin dalgaları . Bu mini deneyler daha gayrı yapılmıştır benim orijinal deneme ve daha gözlemler sadece bir veya iki konuda dayanmaktadır. Sadece gözlem ek çalışma ile teyit kadar düşünülmelidir.

Bir sinüs dalga daha kolay kilit -on üreten bir kare dalga veya üçgen dalga daha . Bir sinüs dalga çıkışlı bir kademeli , kollaps oluşturmak ve alan şiddetinin ters bir dönen manyetik alan üretir. Bir kare dalga çıkışı birikmesi , çökmesi ve manyetik alanın tersine daha ani bir pulsed alternatif manyetik alan üretir.
beyin yoğunluğu geniş bir duyarlıdır. Bir milliwatt bir yarısına güç ayarlarını aşağı ile kilit açma gözlemledim.
Medyumlar ve " sensitives " ne daha fazla veya daha az eğilimli başkasına kilit -on daha vardır. Ben Hawaii iki ünlü medyumlar ve Kahuna test ettik. üç konuları olağan daha alfa üretilmiş iken, ELF jeneratör ile ilgili değildi ve onlar sıradışı kilit açma göstermedi. Bu notu , yani " zaman alan ( ilk denemede üzerine kapatın ve açık hissedebiliyordu kadın ) bunlardan medyumlar oldu ilginçtir.
ELF 's Extended maruz ruh halini değiştirebilir , ama does etkisi ince olduğunu . Ben "dramatik psikoaktif " etkisi Robert Beck bildirdi çoğaltmak mümkün değildi. 8 Hz aşağıda Düşük frekans () genel bir ajitasyon ya da rahatsızlık üretmek için , görünmek ise daha yüksek frekanslarda ( 8,6-10 Hz) relaksasyon genel bir duygu üretmek . Bu ilaç gibi derin etkilere yol açtığı duygudurum değişiklikleri değildir. Konu onun bilinç ya da ruh herhangi bir değişiklik farkında değildir. Onun bakış açısından, hiçbir şey değişti. Ancak, bir dış gözlemci ince değişiklikleri ( vücut hareketleri gibi) algılayabilir. Bir EMG monitör ile kas aktivitesi izleme bu doğruladı.
Ben ELFs bir ve iki saatlik süreler için ve kendimi maruz sahip olduğu 9,8 Hertz için 8.6 frekansları uyku ikna olmak için bulduk , ancak imkansız kendimi üzerinde yapılan deneylerden plasebo etkisinin ortadan kaldırmaktır.
Ben inşa ve test için birkaç taşınabilir ELF jeneratörler dağıtılmıştır. Ben uyurken ELF jeneratör çalışma ile düşme muhtemelen iyi bir fikir olmadığını gösterir birçok rapor aldık. Insanlar hissetmiyor onlar üzerinde ELF jeneratör ile uyku dinlenmiş . Benim kisisel deneyimim bu destekler. ELF 's hangi rüya inhibe edebilir normal beyin işleyişi için gereklidir.
Ben ELF jeneratör : a) rahatlamak için , b) jet lag ortadan kaldırmak için , üç kesin faydalı kullanır bulduk c) bir köpek nöbetlerin ortadan kaldırılması.
Maynooth Hikayesi
Kısaca benim ilk deneyleri tamamladıktan sonra , komşumun köpeği nöbet başladı. Maynooth bir yaşında , 190 £ İrlanda kurt köpeği idi. Onun nöbet 4-5 haftada meydana gelen edildi. Bir £ 190 köpek tarafından bir nöbet küçük bir iş değildir. O etrafında çılgınca çevresine hiçbir bilinci ile çöp olur. nöbetlerin 10-30 dakika sürecek . Komşularım nöbetleri kontrol fenobarbital reçete veteriner , doğru Maynooth aldı. ilacın etkili değildi ve Maynooth düzenli nöbet devam etti.

komşum ile Maynooth durumu tartıştıktan sonra, biz Maynooth onun nöbetler kontrol aşınma olabilecek bir taşınabilir ELF jeneratör denemeye karar verdi. Nöbetler beyin dalga aktivitesi vahşi dalgalanmalar eşlik eder. Biz taşınabilir bir ELF jeneratör Maynooth beyin dalgaları istikrar ile nöbetler kontrol edebilecek varsayıldı. Biz aslında , nöbetler ortadan kaldırmak için kilit bir ELF frekans , biz olabilir Maynooth beyni kurtulabilseydim.

Ben bir sigara paketi büyüklüğünde taşınabilir ELF jeneratörü inşa edilmiştir. ELF jeneratör dokuz voltluk batarya ve bir geçiş anahtarı ( 10,0 Hz ve iki frekans , seçilebilir vardı 7,83 Hz) . Önceki deneyler, kilit - daha fazla beyin belirgin frekansı daha yüksek frekansları (yani daha yakından oluşma olasılığı olduğunu göstermiştir çünkü 10 Hz frekans) seçildi. o Dünya'nın rezonans frekansında olması ve doğal manyetik radyasyon bu frekansta ( Schumann , 1952) tespit edilebilir düşük yoğunluklu meydana 7,83 Hz frekans seçildi.

taşınabilir ELF jeneratör için şekil gösterilmektedir. Bu ikiz -T osilatör yüksek güç 386 amplifikatörü tarafından takip edilir. twin- T yüksek stabilite ve düşük bozulma işareti dalga nedeniyle seçildi. İnşaat düz ön ve parçaları yerleştirilerek önemli değildir . Tüm parçalar hazır. iki 10K frekans ayarı tencere 10-20 çevirmek düzeltin kap hassas frekans ayarı izin vermek gerekir. 10K çıkış seviyesi ayarı pot böylece çıkış bobin besleme daha az 100 milliwatts FCC düzenlemeleri (I Maynooth 's 10 milliwatts set ) uygun olduğu belirlenmelidir. bobin kendisi kritik değildir ve herhangi bir demir çekirdekli yara olabilir. Yalnızca bir alkali veya nikel -kadmiyum pil.

Maynooth 1988 baharında jeneratör giyen başladı. Biz 10 Hz frekansta ilk çalıştı. Deneyin sonuçları az söylemek şaşırtıcı idi. Maynooth 's nöbet hemen o jeneratör giyen başladı durdu. Ayrıca, Maynooth tamamen fenobarbital alarak nöbet remisyonda kalmıştır durdurmak mümkün oldu. ilk üç ay için, Maynooth jeneratör onun yaka bir bez çanta içinde her zaman giydi. Bundan sonra, jeneratör sadece gece kullanılmış ve sadece kendi alanında uyuma yakın yerleştirilmelidir .

Maynooth jeneratör ilk kullanımından sonra, üç nöbet toplam olmuştur. Bunlardan ikisi jeneratör ile arızalar kadar takip edilebilir bir . İlk pili konektörü bir kırık tel ve ikinci bir ölü batarya oldu. Maynooth sadece gece ve nöbet gün boyunca meydana jeneratör kullanarak olmasına rağmen üçüncü nöbet bir donanım hatasından dolayı , izah edilemeyecek . Ancak, bu nöbet hafif onun atak geçirmiş göre dikkat edilmeli .

Maynooth 's sahiplerinin ELF jeneratör etkinliğinin , bunların durumda tek onlar kırdı vardı yedek bir jeneratör yapmak istedi ikna edildi. University of Minnesota Maynooth 's veteriner () jeneratör , ama daha da keşfetmek için yeterli olmadığını merak gösterdi. Bir ilaç tedavisi ile kalmak için , olsa da etkisiz olduğu kanıtlanmış oldu tercih etti. Neyse ki, Maynooth 's sahipleri daha anlamlı oldu.

Maynooth hâlâ geceleri alan uyku ELF jeneratör kullanıyor. taze her gece bu yüzden şarj edilebilir pil gün boyunca tahsil edilir. ( Batarya 10 milliwatt güç ayarda ) yaklaşık 6-8 saat sürer.

Andrija Puharich 's Watch
Dr Andrija Pucharich o ortam yüksek frekans için ELF ( 4-10 Hz 's ) bir kalkan çalışacak iddia izlemek satıyor. Bu saatin en önemli özelliği 60 Hz elektrik hattından koruyucu içerir. Ben fırsat birkaç gün onun saatlerin denemek zorundaydım . sahibi oldukça kısmı isteksiz ile o yüzden sadece bir hafta sonu tüm testler vardı.

Oldukça ambient 60 Hz radyasyon izlemek kolay vücut tarafından absorbe ediliyor. Herhangi bir osiloskop probu dokunmatik ve 60 Hz dalga izleyebilirsiniz. Vücudunuz bir anten ve osiloskop üzerinde genlik olarak davranmaktadır radyasyon miktarını size emici konum göstergesidir. Ben genlik I veya dört mil mesafeye çıkarıldı seyretmek giymişti fark bulundu.

Ben orada seyretmek herhangi bir ölçülebilir manyetik çıkış olup olmadığını belirlemek için harekete geçti. Bir alıcı bobin olarak manyetik tel büyük bir rulo kullanılan ve beş mikrovolt duyarlılık ile EEG monitörün girişine o bağladı. EEG voltaj doğrudan A bilgisayarın D kuruluna beslendi. donanımları düzgün çalışması için pikap bobin yakınlık içinde bir mıknatıs getirerek test edildi. Zayıf bir mıknatıs alma bobin altı santim içinde doygunluk içine EEG monitörü götürmek istiyorsunuz hareketli . seyretmek bobin karşı kondu ama seyretmek herhangi bir manyetik alan almak olamazdı. Ben çok hassas ekipman ve saati ile çünkü bu beni şaşırttı vardı bir pil kullanılarak olduğu bir manyetik alan gerekmektedir. Herzaman orada güç bir saat ) bir akım akan (hatta küçük gerekli akımı , her zaman bir manyetik alan oluşturulur . Ya izlemek bu kadar iptal edildi kendi manyetik alan ya da benim donanımları yeterince ölçmek için duyarlı değildi. (Bu ikinci olmak ) ortaya çıktı.

Son test kadar EEG için çengel kendimi ederken izlemek giymişti izlemek oldu. çıkış bilgisayar , böylece ben posthoc analiz yapabileceği beslendi. Ben 15 dakika seyretmek giydi ve benim beyin dalgaları kaydedildi. beta ve alfa frekansları insidansı benim " her zamanki " beyin dalgaları farklı değildi. Ben Puharich iddiasını seyretmek 10 Hz merkezi frekanslı bir filtre gibi hareket edeceğini kanıtlamak olamazdı. deneme ile benim heyecan alfa merkezleme bu Puharich atıfta inhibe olabilir çünkü özellikle bulgu doğru olmayabilir .

Ben kişi söylemişti beri Ben seyretmek o sökülmesi fikrini engellemiştir iyi bak , tutup aldım. Yanımda çantasındaki hafta sonu bu seyretmek taşıdı. şans bu ki gibi, geri saatin kapağı düştü ve ben içinde incelemek lazım.

Bu dijital bir " over- the-counter tipi saati vardır. Bildiğim kadarıyla anlayabiliyordu olarak izlemek normal her şekilde ki bakır bir kare levha (yaklaşık 1 cm kare) , plastik ambalaj bant içinde arka kapak içinde sarıldı dışında idi. teyp açık saatin elektronik gelen bakır izolasyon ve arka kapağı kullanılmıştır.

bakır kaldırıldı ile benim ekipman hala manyetik dalgalanmaları izlemek tarafından üretilen algılayamadı. bakır levha yoksa her şeyi yaparım , benim donanımları yeterince ölçmek için duyarlı değildi. Bu manyetik alan seyretmek tarafından üretilen genliği çok düşük , doğal dünyanın manyetik dalgalanmalar meydana gelen genlik muhtemelen etrafında gösterir.

Bilmiyorum olup Puharich 's seyretmek çalışır. O , ne de elektromanyetik radyasyon bu benim vücut absorbe edildi azaltmak etmedi ben tespit olabilir herhangi bir şekilde beynim dalga değiştirebilir yaptı. ELF Benim şimdiki anlayış , elektronik ve manyetik seyretmek etkinliği için teorik bir temel sunmaz 's .

Elektromanyetik Kirlilik
Ne zaman benim araştırma başladı ben sadece ELF etkileri ilgilendi beyin dalgaları üzerinde. Ben bu yana ELF olduğuna inanıyorum geldim sadece buzdağının ucu vardır. Elektromanyetik radyasyon toplumumuzda en zararlı kirletici olabilir. İşte istatistik kanıtlar , kanser ve diğer hastalıklar elektromanyetik dalgalar tarafından tetiklenebilir montaj olduğunu .

ELF darbe modülasyonlu radyo dalgaları hücresel düzeyde çalışır. Kanser ve doğum defektleri bu ülkede bu yana artmaktadır yaklaşık 1.950 (as televizyon popüler oldu ). Vücudun ortalama rezonans frekansı civarında 82 MHz . Hiçbir tesadüf bu VHF TV grubun ortasına yakın olmasıdır.

Hatta düşük yoğunluklu 60 Hz alanları DNA hasarına yol açan ve bağışıklık sisteminin zayıflaması yeteneğine sahiptirler. Kanser hücreleri 60 Hz elektromanyetik alanlara 24 saat boyunca maruz onların büyüme oranı bir altı misli artış göstermektedir.

kanıt ezici bir hücresel fonksiyonları ve kapatmak hücre nükleer manyetik rezonans indükler frekansı belirli elektromanyetik radyasyon yoluyla değiştirilebilir hale gelmektedir. Biz pek çok hastalığa neden olabilir ya da ELF darbe modüle frekans belli radyasyon ile tedavi bulabilirsiniz.

Teknolojik toplum olarak, birkaç yerde nereye elektromanyetik radyasyona maruz olmayacak gitmek vardır. Televizyon , radyo ve mikrodalga radyasyon tüm metropol alanlarda bol miktarda bulunmaktadır. Yüksek gerilim 60 Hz enerji hatları ülke çapraz . Mikrodalgalar ( en tehlikeli ) giderek daha yaygın hale gelmektedir. FCC cep telefonları için mikrodalga kullanmak için lisans vermeye başlamıştır.

hayır sonunda gerçeği öğrenme kamu önlemek için duracak enerji ve iletişim sektörlerinde kontrol yetkileri . Mali sağlık buna bağlı. askeri bir yüksek güç en büyük üreticilerinden biri elektromanyetik radyasyon olduğundan, biz hükümet müdahalesi güvenebilirsiniz olası değildir.

Biz büyük ihtimalle sadece çözüm taşınabilir aygıt kalkan şeklinde bir noktaya ulaşmıştır. ELF jeneratörleri bir çözüm olabilir. Benim şimdiki araştırmada bu alandadır.

İlgili haberler:

Bob Beck 's " Foundation "(2 6)
Bob Beck 's " Foundation "(3 6)
Bob Beck 's " Foundation "(5 ve 6 6)
Bob Beck 's " Foundation "(4 6)
Black Waves

Digg !StumbleUponFacebookHeyecan
6 Yorumlar
Marlene Horton
Yayınlanan 7 Aralık 2009 07:54 AM
Ben sağlık ve ruh üzerindeki etkileri benim ev ve EMF frekansları okudu. Yanımda bir 7 günlük süre için EMF metre taşıdı. Ben bir yaşam için i vb metre sürdü ve aşağı yukarı aynı derecede i sürdü gitmek izledi pizza sağlar. i civarında fazla 2.5mG EMF hissettiğini belirtti. Ben kulağımda birkaç kez zil vardı ve kafamda ne zaman geçmişte belirli yerlerde sürüş basınç hissetti. Ben de orada bir sıfır çıktı ve hükümet tesisleri çevresinde hava onlar ofisler veya karakol idi kaydetti. yanı sıra çevresindeki hastane . Ancak yüksek okul çevresinde daha ortalama çıkış bulundu. O zamandan beri benim cep telefonu ve mikrodalga fırın kurtulmak aldık.
James Ringo
Yayınlanan 10 Ocak 2010 11:15 AM
diğerlerinden daha fazla yoğunluk ile belirli günlerde () , böyle frekansları aşırı seviyeleri ( PA hoparlör üzerinden çok zaman ) Walmart dahil en büyük mağazalarda tespit edilebilir.

Belki gizli cemiyetler keşfettim yollarını yaşlılar bağlı Bezi daha pahalı marka satın yapmak .
SAS
Yayınlanan 6 Haziran 2010 04:25 PM
Bu ELF 's bizden daha onlar inanmak ... bu i daha biz daha ne oluyor ... Fizik anlayacaksınız bunları çalışma daha düşünmek bir kayıp mevcuttur yol daha vardır , gerçeği çöp , biz güven ve yeniden tekrar tekrar piçler öldürmekle seçilenin, hasta taraf daha bu hizmet olmalı insan .... Hala Spinions ve holons davranışlarını kuantum elektron tünelleme oluşturulan bilmiyorum daha kendi hayatta kalma ilgiliydi.
Faith Dyson
Yayınlanan 17 Haziran 2010 10:01 PM
20 yıl önce bir çiftliğe uzak Electrosmog dan taşındı Over evime unplugged ve ezberci gelişim programları - Ayrıca sadece kadar cep telefonları emisyonları yapmak beyin dalgaları değiştirebilir durdu.

Neden Rote Developemental programlar neden yapmak beyin dalgaları fluxuations ? Onların tekrarlayan yöntem beynin elektriksel frekansları düşürür. Floresan ışık onları yükseltir. Yani, aslında , ne var derslik Brown Out " arasında fluxuating çocuklar "ve" Burn Türkiye enerji "Out beyinleri değil , ama tüm yol aşağı Mitokondrial Genom / Jeneratör seviyeye .

Ne zaman beynimizde / kurum ve doğal Schumann Rezonanslar arasında ELF dalga girişim hem formları biz trene binmek için tasarlanmış konum ile hangi - mükemmel büyüme için - benim ikiz oğulları Otizm ile tedavi edildi durdu, kızımın Öğrenme engelli bir tedavi ve ben üzgündüm ciddi Auto- bağışıklık sistemi yetmezliği tedavi ...

Amish ayrıca electrosmogless topluluklar ( Onlar da nörolojik sorunların hiçbiri bizim okul programları kullanmayın var. ) olarak Dan Olmsted , Ex UPI editörü ve Yaş Otizm Org nin kurucusu tarafından rapor .

Ben bu konuda çok fazla bilgi var.
chris allen
Yayınlanan 11 Temmuz 2010 02:53 PM
Herkes ya da birkaç gibi saklayacağım bu nedenle bu cevap okuyacak değil kısa ve basit.
Kader ve geçen yıl bile bu konuda yerel gazetede bir makale yazdı bu bilimin keşfetmeye götürdü ... bizim kanser oranlarının ortalamanın oldukça üzerinde olduğu için .
Bir öğretmen için bunu yapmak , yapmam topları var. Yine de başkalarına bu bilimin tanıştırmak için deliydi.
İnsanlar bir gün bir ipucu elde edeceksiniz ... Sonra onların sağlığı için dua kadar !

Trackbacks / Pings
Yale Eğitim Elektrik Alanlar Influence Beyin Etkinlik | Faz III - Stealth göstermesidir. Sınır Bilimleri Araştırma
Hakkında
Temas
Site Haritası
Kategoriler
Sınır deneyci
Sınır vizyon
Komplo
ELF Araştırma
Özel Makaleler
Forteana & Folklor
Serbest Enerji
Hermetik Bilim
Akıl ve Vücut
Orgon Araştırma
Bitki Araştırma
Radiesthesia ve maden
Radyo Araştırma
Radionics
Değerlendirmeler
Daire şeklinde imzalanan dilekçe
Güneş Araştırma
Tesla Teknolojisi
Uçan Rolls
UFOlogy
Water Research
Hava Kontrol
Son Okuyucu Yorumları
Isaac: Göz Revelation kendisi ( s.18 ) göre : " Kaç ...
John Stumm: süper büyük, düşük RPM rüzgar yeni nesil üzerinde çalıştı olması ...
Pete Sennhauser: Ben sitenizi burada bulundu, bir kez daha üzerinden okuduktan sonra ...
Doris Frenkile Mısır ziyareti sırasında Kral Odası : Harcanan zaman ...
Chris: Çok iyi bir makale . Ancak tekrarlar hakkında eksik bilgiler ...
John Yaşam: Mükemmel makale - ama daha fazla bilgi için web siteme bakın nasıl ...
chris allen: Bu kimse veya birkaç gibi bu cevap okuyacak değil bu yüzden olacak ...
Михаил Герман: George B. Trinkaus ! Ben hoş şaşırdı - sonra ...
Faith Dyson: 20 yıl önce bir çiftliğe uzak Electrosmog , taşındığı Over ...

Sınır Araştırma Dergisi Wordpress'in ile çalıştırıldığında Arras Tema.

Hiç yorum yok: