30 Temmuz 2010 Cuma

:: Bayer Encuentro Juvenil Ambiental ::

:: Bayer Encuentro Juvenil Ambiental ::


























Venezuela

çabaları dünyanın Bayer Genç Çevre uygulamaya bir parçası olarak, Bayer , 2004 yılında her yıl Almanya'ya gezisine katılacak iki öğrencilere dışarı singling fikri ile Venezuela proje başlattı .

Bayer Genç Çevre yarışma sadece birkaç programlarının Bayer Venezuela şirket ve onun politikalarını sürdürülebilir kalkınma içinde çerçeveli ( ekonomi, çevre ve sosyal sorumluluk ) standartları ve politikaları ile uyum yoluyla taahhütleri çerçevesinde düzenlenen Bayer AG , Venezüella hukuk ve sektörde Sorumluluk şirket prensipleri.

Bu programın amacı,

Bayer çabaları çerçevesinde Venezuela, bir fırsat ses çevre teknolojileri, tesis ve Almanya gibi sanayileşmiş ülkelerde gelişmiş uygulamaları ve dolayısıyla çevre bilincinin geliştirilmesi ve gençlerin eğitimine katkıda gözlemlemek için , üniversite öğrencileri sağlamak istiyor kaydetmek ve küresel çevreyi korumak .

Kim Bayer Genç Çevre katılabilir?

BEJA genç bu yıl aramalar herhangi bir ırk ve herhangi bir üniversite veya devlet üniversitesidir , bir fikir önermek zorundadır 18 ve 24 arasında üniversite öğrencileri yıl konu bu yıl .

Nasıl bir teklif sunmaya

Bu yıl, tüm uygulamalar yoluyla yapılmalıdır kayıt formu. Orada fikirlerini bir kez ilgili veri iletişim noktasına her ülkenin gönderilecektir ile dolduran sunumu için form bulabilirsiniz kökenli öğrencilerin ülke seçin.

Gereksinimleri
yarışma • Kolombiya gelen öğrencilere açıktır , Ekvador, Peru ve Venezuela .
• 18 ve 24 yaşları arasında ve bir üniversite öğrencisi ya da bir devlet üniversitesidir olması gereklidir.
• Saat tekliflerin alınması için : 31 Temmuz 2010

Almanya'ya kazanmak bir gezi !

Katılımcılar bir seçeceksiniz Leverkusen gezisi (Almanya) gelecek ay Kasım, Nerede Amerika, Asya ve Avrupa'dan gelen diğer gençlerle birlikte ve deneyim alışverişinde bulunacaklar da fırsat rol endüstri çevre ve özellikle de politika ve Bayer uygulamaları korumak çalış anlamak zorundayız.

Los iki ödül kazananlar Her ülke Almanya (Bayer AG - Leverkusen ) And Bölgesi temsilcisi olarak bir Akademik Hafta yaşayacaksınız.

ödül uçak bileti ( tur ) ikamet ettikleri yerden Almanya'ya içerir , kalkış vergi, oda ve yemek , ulaşım ve bakım faaliyetleri gündeme içinde sağlanan .

Kim ortaklarıdır Genç Çevre Bayer

Bayer stratejik desteği vardır İnşaat Ortaklığı Vitalisçevre koruma programlarının geliştirilmesi, Referans kuruluş ve uzmanların seçkin bir grup ile iki kazanan fikirleri seçerek sorumlu olacaktır .

Ayrıca bu girişim Bayer ile işbirliği anlaşması doğruladı Birleşmiş Milletler Çevre Programı Haziran 2004'te imzalanan beri teşvik etmiştir Asya, Latin Amerika ve Afrika gençlik ağların kurulmasını ve her iki senede bir küresel çevre zirvesinin oluştururken farklı ülkelerde çevre örgütleri 200 gençlik delege hakkında .

Seçim Kriterleri

fikir ve önerilerini tek tek teslim edilebilir , gruplar ya da çiftler halinde içinde . herhangi kazanan tekliflerin bir çift veya grup tarafından sadece takım daha önce aynı grup tarafından belirlenen bir temsilcisi seyahat edebilirsiniz sunulmaktadır durumunda .

1 . tüm fikir veya teklif aldı ki, hakimlerin panel 10 Bu belgenin gereksinimlerine uygun en iyi seçecektir.
2 . Bu fikirler ya da seçilen diğer teklifler aşağıdaki puanına göre değerlendirilecektir : % 60 fikir veya öneri , % 40 oranında asansörle .
3 . jüri olacak puanı 10 fikir veya önerileri dikkate alınarak aşağıdaki kriterler :

% 60 Içerik % 18
Kalite destek % 18

Kalite yanıtların 12 %

Tutarlı raporlar ile Haziran %

Yönetim ve konu hakkında bilgi Haziran %


% 40 Orijinal ( bir şey eşit değil mevcut veya önerilen ) Ağustos %
Clarity yaklaşım ( anlaşılır ) Ağustos %
Alaka ( teşvik problem önemli çözme ) Ağustos %
uygulama ( kalıcı ) Fizibilite Ağustos %
Replicability ve sürekli (diğer fikirler doğurur ya ) diğer projelere destek Ağustos %

% 100 % 100


4 . 10 iyi fikir veya her ülkeden teklifler bir seçkin jüri tarafından ülke iki Kazananlar (as) seçecektir değerlendirilecektir.
5 . bir veya daha fazla kazanan Almanya'ya herhangi bir nedenle seyahat yapamıyorsanız, yerinizi listesinde koşucu yanında alınacaktır.
6 . fikir sundu özgün ve yayımlanmamış bu nedenle kabul edilmiş veya ödül diğer yarışmalarda fikirleri olmalı uygun değildir. Henüz gönderilmektedir ve kademeli lisans tezi , yüksek lisans veya doktora alırsınız.
7 . Bayer And Bölge birincileri gerekli seyahat belgelerini almak üzere yardım sunacak olsa da, gerçek vize Almanya'ya katılımcıların sorumluluğundadır seyahat verilmesi .
Ağustos . Formun tüm alanlar fikir sunmak için gerekli olan ve bu nedenle doldurulması zorunludur.
9 . Herhangi bir fikir veya önerileri dikkate alınması son derece özenli ve akademik ve araştırma desteği olması gerekir.

Daha fazla bilgi:
Bölümü Kurumsal İletişim
Tamanaco Avenue, Urb El Rosal .
Telefon: +58 212 905 21 80-905 21 70
Ücretsiz Hattı: 0-800-2293701

beja.venezuela.bv @ bayer- ag.de
Caracas, Venezuela .






::: Ülkenizi seçiniz ::: Kolombiya Ekvador Peru Venezuela



Fotoğraf Arşivi

Almanya Seyahat Raporları

Eko- Camp Deneyimleri

2009 Kazananlar




Tunza Dergisi ( İngilizce)

Sürdürülebilirlik Raporu

Flash İklim





Bayer İklim Programı













Son Güncelleme : 29 , 2010 Copyright © 2010 Bayer SA Nisan

Hiç yorum yok: