3 Ağustos 2010 Salı

Solar Roof Tile Exhibition shows developments in photovoltaic roofing

Solar Roof Tile Exhibition shows developments in photovoltaic roofing

Giriş Kayıt Sözlük Temas Alman Sarı Sayfalar Güneş Dergisi Güneş Finansman Etkinlikler Iş bulma piyasası Hizmet Bilgi
Güneş Dergisi
Arşiv
Güneş Enerjisi
Fotovoltaikler
Güneş İnşaat
Fuel Cell
Ayın Güneş Enerjisi Sistemi
Güneş Raporu
Solar- Raporlar:
Elektrik dünyanın geri kalanı için - off - grid güneş enerjisi fırsatlar
Konsantre güneş enerjisi : temiz ve ucuz enerji için muazzam bir potansiyel ile çok yönlü teknoloji
Fotovoltaik pazar eğilimleri 2010 : Dünya çapında büyüme; Alman piyasasında belirsizlik
Solar destekli ısıtma ve binaların soğutma: teknoloji , pazarlar ve perspektifler
Amerika Birleşik Devletleri PV pazar küresel talep lideri 2012 yılında olur
atılım için yolda Üçüncü nesil ince film güneş fotovoltaik teknolojilerinin
) Güneş Enerjisi (CSP Yoğunlaştırmalı : Büyük Potansiyeller ve MENA Bölge Outlook
Politika Risk Fiyat - Ampirik Avrupa Fotovoltaik Proje Geliştiriciler in isteği Yatırım olarak görünüyor
Güneş Kiremit Sergi fotovoltaik çatı gelişmeler gösteriyor
Rolf tarafından Hug
2006/09/06

Bir sergide şirket Biohaus PV Handels GmbH son 15 yıl içinde güneş kiremit tarih sunuyor. onun sıfır -enerji ofis gösteren , ince - film teknolojisi de dahil olmak üzere güneş teknoloji entegrasyonu , fotovoltaik cephe elemanları ve state-of- the-art için 2005 yılının başında , çok yönlü ve yenilikçi çözümler beri fotovoltaik sistem entegratörü Paderborn bulunan bina ile yüksek performanslı güneş pilleri .


Bir monopitch çatısında güneş kiremit ile Biohouse binası, Solar kiremit Sergisi bir görünüm . Fotoğraflar: Biohaus PV Handels GmbH
" Güneş Çatı Zemin Fuarı ile bu solar enerji üretimi sadece ekolojik olarak hassas bir çözüm ancak estetik bileşenin önemi çok fazla kazanıyor değil göstermek istiyorum, " Biohaus Müdürü Willi Ernst zaman serginin amacını açıklayan söyledi. Güneş Rapor , en ilginç sergi parçaları sunar bazı sistemler zaten uygulanan gösterir ve ilk başlangıcından günümüze kadar güneş kiremit tarihinin tasvir , tam bir sunum olduğunu iddia eden yoktur.

güneş yapı bileşeni için fotovoltaik çatı kiremit Gönderen
Solar kiremit çatı entegre fotovoltaik modülleri. birey " karolar " elektrik prizinden tipi konnektörler ile daha büyük birimler oluşturmak ve bağlı sonra temiz elektrik sağlar. Güneş kiremitleri geliştirilmektedir ve satılan ilk 90 beri farklı üreticiler tarafından izin 's çatı yüzeyini güneş kiremit bir optik çekici entegrasyon. Biohaus ayrıca güneş kiremit üreten onun " BIOSOL InDach "sistemi ile Avrupa pazar lideri haline gelmiştir. Ve bu Paderborn şirket için yeterli sebebi bir sergi çerçevesinde bu özel güneş sistemleri sunmaktır. Ürünler çeşitli uluslararası üreticilerin , İspanyol modül üreticisi Isofoton ve Japon üretici MSK dahil gösterilir. PV performansı güneş kiremit önemli ölçüde son yıllarda önemli gelişmeler sağlamıştır : dahil modülleri elemanı başına 3 Watt ( Wp ) bir zirve performansı kadar 200 Wp en büyük güneş kiremit Biohaus tarafından sunulan ile ilk modüllerden bugün. Bu gelişme, Eko -Park Fuar Doren kalıcı bir sergi planlanmaktadır bir çok canlı örnek bir şekilde gösterilmiştir.



Sıçrama : "Sadece Çatı " Japon üretici MSK tarafından (82 WP , 1995 yılında piyasaya ) ve güneş kiremit " Isofoton Teja Ceramica "(13 üzerinden erken güneş kiremit ( BIPV örnek IndustrieDach , 12 Wp , 1994) dan , 5 Wp , 2000) sağ güneş kiremit Biosol XXL (124 Wp , 2005) için.
Fotoğraflar: Biohaus

Güzellik bir bedeli
kelimenin dar anlamıyla Solar kiremit , mekanik ya da yapıştırıcı ile tutturulur güneş pilleri ile geleneksel seramik çatı kiremitleri vardır. kelimenin geniş anlamda , bu terim artık güneş kiremit veya diğer malzemelerden üretilen güneş çatı elemanları , örneğin kullanılıyor kayrak, plastik veya metal . Brüggen yılında merkez ofisi ile Gebrüder Laumans GmbH & Co KG tarafından estetik çok cazip seramik büyük övgü 1999 yılında piyasaya , özellikle çünkü , ulusal anıt ilan binalar bile Fotovoltaik çok hassas bir entegrasyon sağlar ödüllendirildi.

Ancak optik çok ikna edici bir çözüm bir bedeli var : hesaplanacak kadar 25 % 3,75 mini modülleri ve 4,55 Watt ile çinileri için ek maliyetler vardı. Bir kilovat bir zirve performansı ile bir sistem oluşturmak için, 400 fayans o zaman bağlantılı mini güneş modülleri donatılmış gerekiyordu. Özellikle kablolama ve bireysel unsurları fiyat artışına yol açan bir plug- tip bağlantıları. Laumanns 2004/12/31 , ve onun çok değerli sisteminin üretim durduruldu güneş kiremit diğer üreticilerden şeyi vardı.

Winnenden içinde Swabian karo üreticisi Pfleiderer da 1999 yılında uygulamaya konmuştur " TerraPiatta -Güneş " fayans üretimi durdurulmuş bulunmaktadır. Ancak, üretim 2006 sonbaharında yeniden hizmete olacaktır. 55 Wp her seramik kiremit " Terra Piatta "olarak benzer bir şekilde monte edilmiş bir performans ile bu güneş kiremitleri ve altı yüzey karoları her yerini aldı.

Top: Solar kiremit TerraPiatta -Güneş Pfleiderer tarafından . Fotoğraf: Biohaus.Left : TerraPiatta -Güneş kiremit ve güneş pancurlar ile Manor House Wietow ( Mecklenburg ) Güneş merkezi.
Fotoğraf : Martin Schachinger .
rağmen veya belki güneş enerjisi patlaması nedeniyle 2004 yılında yenilenebilir enerji yasa değişikliği sonrasında , sadece çok az çatıları geçmiş yıllarda "klasik "güneş çinileri ile döşenmiş edildi. trend daha büyük güneş enerjisi sistemlerinin doğru , özel çatıları bile taşındı. güneş elektrik şebeke modülleri ve güneş silisyum için darboğazları tedarik neden beslenir için maliyet esaslı tazminat . Birçok maufacturers güneş kiremitleri arka plana taşınır ve güneş pilleri geleneksel modülleri kullanıldı talep çatılarda veya monte edilmesi için zemin kullanılmak üzere fark güneş park sistemleri monte edilebilir.

Fotoğraf: Biohaus Aslında güneş yapı elemanlarının estetik geleneksel çatı ile Biohaus tarafından güneş kiremit tarafından kanıtlanmıştır ölçüşebilir. ince - film teknolojisi UniSolar dayanan bu yüksek performanslı Biohaus modülleri laminat ve siyah kaplı profilleri ve montaj destekleri ile geleneksel çatı yerine tam güneş çatıları olarak kullanılmaktadır.

güzel çatılardan Temizlik elektrik
Tarihi bina veya binaların üzerinde Güneş enerjisi sistemleri Fotovoltaik hassas bütünleşme olasılığı göstermiştir ulusal anıt ya da çatıları inşaatçı talep tarafından inşa ilan . Bu yaşam kanıtı ama bir yığın çarşı açmadı Avrupa üreticileri tarafından çeşitli güneş kiremitleri içeren güneş enerjisi teknolojisi için parlayan bir kartvizit vardır. Geleneksel çini veya kayrak fayans üzerine temelinde küçük yüzeyli güneş çinileri çoğunlukla basitçe ayrıca satın modülleri ekledi karo üreticileri tarafından üretildi.


ATLANTIS " SunSlate ", 13,3 Wp , pazar 1995 tanıtıldı . Fotoğraflar: Atlantis Enerji Sistemleri, Sacramento , ABD.
Öte yandan modüller üreticileri, yüksek performanslı güneş kiremit dayanıyordu. PhönixSonnenstrom AG bir örnek teşkil edebilir - Firmanın , Newtec güneş kiremit İsviçre'de geliştirilen kullanılan ancak talep olmaması nedeniyle üretim durdurma vardı. bilgi şirket, Newtec güneş enerjisi sistemleri ile 100 kWp toplam performansı ile sağlanan göre inşa edilmiştir - marjinal bir figür 1- Megawatt açık alan sistemi Phönix geçen yıl Würzburg yakınlarındaki inşa göre . Henüz Newtec güneş kiremit tamamen şirket beri ürün için şansını görmek kesinlikle kaybolur değildir ve estetik nitelikleri vurgular.
Fotoğraflar : Solar kiremit " Newtec "; Sulzemoos içinde 0864 kWp güneş enerjisi sistemi ( pic içinde bıraktı. ), sağ : güneş ısıtma sistemi .



Kaynak: Phönix Sonnenstrom AG

güneş kiremit evler Avrupa genelinde , özellikle sık Almanya'da meydana gelen bulunabilir , İsviçre ve Avusturya . artan maliyetleri haklı geleneksel güneş enerjisi çözümleri yetkili olamazdık tarihi binaların özellikle bulunmaktadır. Ama örnek sistemleri de yeni binalar yüklü idi : Bir güneş çatı Fussach ve Avusturya kasabasında ( Vorarlberg ) kendi estetik başarılı ve mütevazi fotovoltaik entegrasyonu için EUROSOLAR tarafından 2002 Avusturya güneş ödülünü aldı. Sistem 2 kWp ve formlar AB projesinin bir parçasıdır bir performans sunuyor " Hip - Hip "( House Entegre Fotovoltaik - High -Kamu tech ).

Fussach içinde Ödüllü güneş çatı ( Vorarlberg ). Fotoğraflar: Avusturya Enerji Ajansı
Uzmanlar ve güneş dernekler fotovoltaik kapasiteleri bir genişleme ve güneş çini bir rönesans yol açmak olabilir geçerli silisyum eksikliği sonuna kadar güneş modülleri için daha fazla fiyat indirimi bekliyoruz. güneş enerjisi sistemlerinin Iken cephe entegrasyonu tarife ek bir 5 cent besleme tarafından yenilenebilir enerji yasasına göre , böyle bir artış ödül sistemi henüz güneş kiremitleri entegrasyonu için tanıştırmak henüz ödüllendirilir . oldukça küçük üreticilerin mutlaka güçlü bir yeterince lobi oluşturmak için güçlü değildi. Hassas PV entegrasyon destekleniyor ve Alman- İtalyan araştırma projesi " PVACCEPT "tarafından pazarlanmaktadır. Bu projenin sonuçları kitabında "Güneş Tasarım " Güneş Kitap Solarserver üzerinde 2005 Yılının aday yayınlanmaktadır.

PV çatı büyük, güneş çatıları da ısı üretiminde kullanılabilir hale gelmektedir
A 1 dolaşın. Uluslararası Fuar Güneş kiremit Biohaus defa ne zaman güneş enerjisi sistemlerinin bina sadece iyi ekonomik anlamda yapılmış değil de idealizm adil bir miktar gerekli hatırlatıyor. Paderborn'da sistem entegratörü performansı ve aynı zamanda dikkate mali yönlerini aldı optik görünümü bir arada tercih etti. "gerçek" güneş karolar muhtemelen bir niş pazarda gelecekte de , güneş çatı yönelik eğilim ise devam ediyor : bulunacaktır son derece gelişmiş montaj sistemleri, örneğin " Biohaus tarafından SolRif "veya XXL modülleri güneş çatı için büyük ölçüde kullanılır. Bu Bürstadt ve Hessen kentinde güneş enerjisi dünya rekoru : 5 MW fotovoltaik performansı ile dünyanın en büyük PV güneş çatı ile bitüm kaplama üzerine monte edilmiştir , kanıtlanmış bariyeri korur ve sıcaklık dalgalanmaları en aza indirir.


Bürstadt içinde 5 MW güneş enerjisi çatı . Fotoğraf . Tauber Güneş ısı üretimi için Paz koleksiyonerlerin 84 metrekare ile Güneş çatı . Fotoğraf: Sonnenhaus -Institut
tamamen termal Paz kolektörler giderek önemli bir rol oynayabilir - sistemleri veya güneş enerjisi ile sadece büyük koleksiyoncu yüzeyler gereklidir ısıtılır evler için ısıtma etkili destek kaplıdır Güneş çatıları .
Ek Solar- Raporlar:
Fotovoltaik endüstri: her şeye rağmen , güçlü büyüme devam ediyor
PV üretimi: " gigawatt " fab Şafak
Gözden Intersolar 2008 : Dünyanın en büyük güneş enerjisi fuarı
2008 Fotovoltaik eğilimler : Yenilikçi ince film teknolojisi ve büyük ölçekli santraller
Büyük fotovoltaik enerji santralleri : 2005 yılından bu yana neredeyse % 100 ortalama büyüme


Araştırma Gündemi Avrupa Fotovoltaik Güneş Enerjisi Teknolojileri için bir Vizyon sağlar
Organik Fotovoltaik : güneş enerjisi son derece ince renkli film ve polimer filmlerden
Intersolar yolunda Güneş Dünya Fuarı olma
Bina entegre Fotovoltaikler ( BIPV ) : Güneş elektrik sistemleri büyük çatı ve cephe fethetmek
Güneş Avrupa'daki termal : genişleyen pazarlarda , state-of- the-art teknik çözümler
Almanya dışında Fotovoltaik yatırımlar ? güney AB'ye devletler bakıyor
Almanya'da çöl yerine çöl Güneş gücü


Yeni Çalışma: Yenilenebilir Enerji Almanya'da Nükleer Enerji terk değiştirebilirsiniz
BBC Röportaj Dr Knies ( TREC ) ile : Geleceğin enerji kaynağı güneş olan
Fotovoltaik sanayi rekor kar , yüksek modül fiyatları üzerinde tartışma elde devam ediyor
Çin güneş modülleri Alman pazarında delici
Güneş Kiremit Sergi fotovoltaik çatı gelişmeler gösteriyor
Intersolar 2006 : Solar teknolojisi ve de talep tüm zamanların en yüksek


Yeni Fotovoltaik Fabrikalar ve Kapasiteler Almanya'da
Avustralya'da Yenilenebilir Enerji
Soğutma Solar Isı ile : Güneş Klima Büyüme İlgi


Bina Güneş : Beklentiler ve Güneş ile Yaşayan Maliyetleri
Yakıt Pili Araştırma ve Geliştirme Güney Almanya'da
Japonya'da Fotovoltaik Pazar: Dünya Piyasası sorgusuz Liderlik
Ulusal Enerji Planı
İlk Defa Fuarı Intersolar 2001 Presents World Wide Solar Technology
ABD'de Güneş Termal Teknolojiler
ABD'de Fotovoltaikler Genel Bir Bakış
Yıl 2000 : Güneş Teknoloji Cephe Almanya'da


Gelecek için Yakıt Hücreleri ve Güneş Hidrojen -A Güç Paketi ?



|Daha fazla
RSS Feed Heyecan Facebook
2010 © Heindl Server GmbHYazdır Bu Sayfayı Üst

Hiç yorum yok: