1 Ağustos 2010 Pazar

Canal Azul 24

Canal Azul 24


Çevre Bakımı Eko Trendler Analiz / Fikir Çevre Gazeteciliği Yeni Teknolojiler Hayvanlar alemi

" Amazon Marino Yavaş ölüm "

Jakarta, Endonezya ( EFE ) .- Küresel ısınma Coral Üçgen, Amazon Deniz versiyonu Güneydoğu Asya'da yer alan , yaklaşık 50 alanlarına bozulması genişletmiştir çevreci grup WWF uyardı.

Bu ekolojik felaket geçen yıl dünyadaki tüm mercan türünün bu resifleri , ev sahibi 76 yüzde ekosistemi korumaya kararlı bölge hükümetleri vurgulamaktadır.

"Bu yaygın bozulma doğrudan okyanus sağlık ve yetenekleri ve milyonlarca yaşam üzerine , "diye bir bildiri Richard Leck , WWF başkanı dedi deniz kaynaklarının türleri korumak etkileyen bir nedenidir.

son Mart'tan bu yana yaklaşık 50 kurum ve tanıklar nasıl Mercan Üçgeni'nin kayalıkları beyaz nokta uzanır gördük , rengi bu toplu halde yaşayan hayvanlar ölmeye kazanırlar.

Malezyalı yetkililer Ekim'e kadar mercan için Tioman ve Redang turist ada dalış faaliyetlerini geciktirmek için yeniden için zaman var zorlanmıştı.

Parçalanma da Palawan doğal rezerv , Filipinler ve Endonezya bölgelerde Sabang , Aceh , Padang , Jakarta ve Bali, diğerleri arasında da genişletilmiştir.

WWF ihtiyacı ve küresel ısınma sera gazlarının neden olduğu frenlemek için mercan korunmasını sağlamak için finansman aracı bulmak vurguladı.

Ayrıca sık sık yerel balıkçılar ihlal ve özellikle büyük çokuluslu balıkçı tekneleri ekosistem , sürdürülebilir bir balıkçılık için çağrıda bulundu.

mercan bozulması zaman yosun mercan öldürür yükselen su sıcaklıkları yüzünden ölmek oluşur.

Coral Üçgen altı milyon kilometrekarelik bir alanda , Endonezya, Malezya kapsayan dünyanın en büyük deniz biyoçeşitliliği ev sahipliği yapıyor , Papua Yeni Gine , Filipinler, Solomon Adaları ve Doğu Timor .

hiçbir tedbir önlemek için alınırsa WWF göre, " Amazon Marino " Bu yüzyılın kaybolacaktır.


Tavsiye Edilen Çözünürlük 1280 x 1024 / Firefox 3,6 Browser Önerilen
Webmaster: All Media (J -RIF 31531541-6 ) ile işbirliği
contodoslosmedios@hotmail.com / contodoslosmedios@gmail.com

Hiç yorum yok: