24 Haziran 2010 Perşembe

Solar Power Inverter, Home Solar Power Systems, Solar Inverters

Solar Power Inverter, Home Solar Power Systems, Solar Inverters

inverter ler hakkında bilgiler

Güneş Enerjisi Ana Sayfa
Bülten
Yenilikler
Site Haritası
Benim hakkımda
Temas
Güneş Enerjisi Inverter
"Tek bir temel bileşenlerinin konut güneş enerjisisistem olduğu güneş enerjisi inverter. "
google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Ev güneş enerjisi sistemleri birçok standart elektrikli cihazlar ve ev aletleri için güç sağlamak için kullanılabilir. Ama sırayla bu güç sağlamak için , bu sistemler gerektirir güneş invertörler.
Ne Güneş Inverter nedir?
sayfamıza bir göz atın elektrik temelleri hakkında daha fazla bilgi için ...
Güneş Enerjisi Elektrik bir amacı inverter bir Doğru Akım (DC) Akım ( AC Alternatif içine elektrik) elektrik değiştirmek için. Ayrıca (Eğer ABD'de iseniz ) veya 240 Volt AC (eğer dünyanın diğer birçok yerinde konum ) 120 Volt AC AC elektrik gerilimi artıracaktır.
Ama neden bir güneş enerjisi inverter ilk etapta ihtiyaç vardır?
Eh, bir güneş inverter elektriği güneş panelleri tarafından oluşturulan çünkü tabi DC elektriktir. amacıyla sizin elektrikli cihazlar ve ev aletleri ile üretilen güneş enerjisi kullanımı , bu bölgeniz için standart gerilim AC elektriğe dönüştürülebilir gerekmektedir.
Solar İnvertörler TürleriGüneş invertörler güneş enerjisi sisteminin de kullanılır türüne göre kategorize edilebilir ...
Grid Tie Inverter
Grid Inverter Off
Açık / Grid Inverter Off A Grid Tie Inverter Bir kullanılır grid -PV sistem bağlı. güneş enerjisi inverter Bu tip DC elektrik güneş panelleri tarafından oluşturulan alır ve AC elektrik için doğrudan dönüştürür. Bu kanallar ya sizin ev yükler tarafından kullanılan ya da senin için imzalanmış olup olmadığını evinizin 's kesici panele AC elektrik net- ölçümleme, Yeni ızgara gönderir.
An Grid Inverter Off Bir kullanılır Tek başına veya Off- grid güneş sistemi. Off- grid güneş sistemi genellikle DC elektriği güneş panelleri tarafından oluşturulan saklamak için pil kullanır. inverter AC elektrik içine piller Evinizde kullanmak için DC elektrik dönüştürür.
An Açık / Grid Inverter Off Bir kullanılır grid pil yedekleme ile PV sistem bağlı. inverter Bu tür yarar ızgara ve kullanımı güç bir pil bankadan ev bağlanmasını sağlar. saf bir grid kravat inverter aksine, inverter bu tür evinize ne zaman faydalı bir kesinti vardır güç aktarımı devam edebilmektedir. grev sırasında, ızgara kravat inverter operasyonel olmayacaktır.
Güneş Enerjisi Inverter HususlarÜç faktör ev sahibi değerlendirirken invertör bulunmaktadır düşünmelisiniz ...
Güç Kalitesi
Gücü
Etkinlik
Güç Kalitesi

Sine Wave Modifiye Sine Wave ile karşılaştırıldığında AC kalitesi elektriği inverter tarafından oluşturulan ev kullanımı için önemlidir. Için en evde güneş enerjisi sistemleri, Sen ne olarak bilinen kullanmak isteyeceksiniz saf sinüs dalga inverter. Üstelik olarak da bilinir gerçek sinüs dalga inverter.
Bu kabul edilir "temiz" enerji ve bilgisayar, televizyon gibi tüm elektrikli ev uygulamaları için uygundur ve mikrodalgalar . Güç kamu hizmeti şirketleri tarafından sağlanan aynı türüdür.
Bazı güneş enerjisi çeviriciler üretmek "kirli" güç. inverter Bu tür bir formunda olduğu AC elektrik içine DC elektrik dönüştürür kare dalga girdi ve bir olarak bilinir sinüs dalga inverter olarak.
AC elektrik inverter bu tür tarafından üretilen senin elektrikli ekipman performansı üzerinde farkedilebilir etkileri olabilir. Örneğin , ses hoparlörleri , mikrodalgalar uzun yemek ısıtmak için , alacak ve televizyon ve bilgisayar monitörleri haddeleme ekranda çizgiler gözükür vızıltı olacaktır.
Gücüinverter o olarak bilinir işleyebilir güç miktar gücü. İki kritik güç derecelendirme Eğer inverter için anlamak gerekir bu kadar vardır sürekli rating ve it's dalgalanma rating.
Bir inverter 's kapasite it's başvurur sürekli rating. Bu da sürekli olarak temin edebilir gücün miktarıdır. Peki ne zaman bir 4000 W inverter görmek , bu sürekli rating it's atıfta olduğunu . Seçtiğiniz inverter yaklaşık % 25 size ev yüklere teslim etmek gerekir maksimum güç daha yüksektir sürekli bir derece olmalıdır.
buzdolabı gibi ev yükler ve çamaşır makineleri Başlamak için güç bir kısa vadeli destek gerektirebilir. güç miktarı 3 kat normal çalışma güç , bu yüzden emin kontrol yapmak 2 olabilir ki inverter 's dalgalanma rating Birkaç saniye için güç bu miktarı işleyebilir.
EtkinlikInverter verimliliği Başka bir faktör göz önüne almanız gerekebilir . Bir inverter verimi gösterir nasıl AC güç dönüşüyorsa giriş DC güç çok . inverter , 10-25 genellikle etrafında W. bazı giriş DC güç kendisinin kullanması nedeniyle 100 % asla

Tipik Güneş Inverter Verim Eğrisi bir inverter verimliliği o ucunda çalışan güç çıkışı seviyesi bağlıdır. farklı güç seviyelerde , farklı etkinlik faaliyet olacak.
it's gibi İnvertörler maksimum verimlilikte bir güç düzeyinde çalışmasına biliyorum pik verim noktası. Bu genellikle yaklaşık 20-30 yüzde onu budur maksimum gücü. Eğer 4000 W inverter varsa Yani, pik verimi noktası 800 ve 1200 arasında W. ecek
Bir inverter verimi bir gösterilir verim eğrisi. Ne göreceksin onu pik verimi nokta ulaşıncaya kadar bu inverter verimi hızla artmasıdır. o güç çıkışı derecelendirdiğini yaklaşırken Ardından seviyesine yakın , hafif azalan kalacaktır.
tepe verimlilik odaklı kalmayın . Bu önemli , ama aynı zamanda tüm etkinlik eğrisi düşünmek zorundayız. İdeal olarak, elektrik kullanımına veya inverter 's pik verimi noktası üzerinde olmalıdır. Bir seçerek güneş enerjisi inverter ki elektrik kullanmak maçlar , daha iyi kullanmak mümkün olacak güneş elektrik Oluşturduğunuz .
Geri Güneş Enerjisi Inverter -e doğru Solar- Enerji- At- Home.com

mı tamamlanmış birDIY Güneş Projesi ?
DIY Güneş Enerjisi Galerisi onu ekle!
Bir arıyorsunuzgüneş enerjisi olayBölgenizde ?
Dizin bizim Green Expo & Güneş Olaylar göz atın
[?] Abone olmak içinBu Site

Güneş EnerjisiTemelleri
Güneş Enerjisi Nedir
Neden Güneş Enerjisi
Güneş Enerjisi Türleri
Güneş Enerjisi SSS

Güneş EnerjisiKullanır
Güneş Elektrik
Güneş Enerjisi
Güneş Soğutma
Solar Aydınlatma

Güneş EnerjisiÇözümler
Başlarken
Konut Güneş Enerjisi
Güneş Enerjisi Maliyeti
DIY Güneş Enerjisi

Güneş EnerjisiBileşenleri
Güneş Panelleri
Güneş Kollektörleri
Solar İnvertörler
Solar Aydınlatma
Güneş Zona
Güneş Attic Fan

Güneş EnerjisiKaynaklar
Güneş Olaylar Rehberi

addthis_url = location.href;
addthis_title = document.title;
addthis_pub = 'templatev2';



Ana Sayfa Bülten Yenilikler Site Haritası Benim hakkımda Temas Gizlilik Politikası
socializeit({domain:'solar-energy-at-home.com', payItText:'', szColor:'',whatIsThisUrl:''});

Bu sayfayı paylaşın :









Copyright © 2008-2010 www.solar -enerji -at- home.com Tüm hakları saklıdır.
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-4846892-1");
pageTracker._trackPageview();

Hiç yorum yok: