26 Şubat 2011 Cumartesi

Kılavuz Solar Panel Kablolama için

Kılavuz Solar Panel Kablolama için



Kılavuz Solar Panel Kablolama için
Güneş paneli kablolama birlikte paneller bağlanan iki veya daha fazla güneş anlamına gelir. Neden birlikte olur panelleri birkaç tel istiyorum size? Kablolama durumlarda yararlı bir zaman mevcut güneş paneli verir aletleri, bazı güç akım için yeterli verir yetersiz batarya, ne zaman bir şarj voltajı bir ya da ne zaman akım verir yetersiz gerilim ve. Yerine ihtiyaçlarınızı karşılayacak mükemmel bir atılmasının büyük bir bulmalıyız ve çalışıyorum zaten küçük bir panel göre, paneller küçük küçük bir güneş paneli ile diğer mevcut sadece tel senin.

Güneş paneli kablolama sistemi güçlendirilmiş olacak-let size ulaşmak herhangi bir güneş gerilim sizin sahip ve mevcut ki sana ihtiyacım var. birlikte paneller bağlanması ve çok karmaşık değildir, öğrenilebilir ve uygulanan kişi tarafından herhangi bir DIY eğimli gerek onlar güneş enerjili sistemler oluşturmak.

Güneş Paneli kablolama En Kapsamlı Rehberi için tıklayınız
kolay kablolama yapılandırmaları öğrenmek için 3 tipi vardır:

1. Seri kablo.
2. Paralel kablolama.
3. Seri / paralel kablolama.

daha farklı kablo yapılandırmaları anlamak için, let's unutmayın herhangi DC (DC - doğrudan elektrik akımı bir yönde sürekli akan) üreten bir cihaz (pil veya güneş paneli) bir olumlu bir olumsuz terminal vardır. Bu tür cihazları, mevcut pozitif (kırmızı) terminaline negatif (siyah) terminal akacaktır.

Dizi Devre
serisinden herhangi bir güneş panelleri tel için, diğer panelin negatif (siyah) terminal bir panel pozitif (kırmızı) terminal bağlamanız gerekir. Akım (Amper) aynı kalırken serisi güneş paneli kablolama ile, Gerilim (Volt), katkı maddesidir.

biz seride 2 güneş panelleri (5 Amper, 20 Volt nominal her birim) bağlıyorsanız, bu solar paneller 40 Volt (20 +20) ve toplam 5 Amp (değişmedi) akımının toplam sistem gerilimi olacaktır.

Paralel Devre
paralel olarak herhangi bir güneş paneli tel için, negatif (siyah) terminal bir panel negatif (siyah) terminal ve diğer panelin pozitif (kırmızı) terminal bir panel pozitif (kırmızı) terminal bağlamanız gerekir diğer panel. Akım (Amper) katkı ise paralel güneş paneli kablolama ile, Gerilim (Volt), aynı kalır.

biz paralel olarak 2 güneş panelleri (5 Amper, 20 Volt nominal her birim) bağlıyorsanız, bu solar paneller toplam 10 Amper (5 +5) mevcut ve 20 Volt (değişmedi) toplam sistem gerilimi olacaktır.

Dizi / Paralel Devre
/ Paralel ilk serisinden herhangi bir güneş panelleri tel için, ve, dizi setlerinde panelleri iletişime geçmek sonra paralel olarak bu set her iletişime ihtiyacımız var. Örneğin, 100 Amper için güneş dizinin şarj kapasitesini artırmak isteyen, eğer kablolama Bu tür yararlıdır, ama aynı zamanda 80 Volt de dizi tutmak gerekir.

seri devrelerin bireysel setleri (20, 4 panel Volt adet) paralel devrelerde kablo beş gibi takımları verecek süre istenilen voltaj (80 volt), verecek gerekli (100 Amper) akımı.

Güneş paneli kablolama olarak ilk görünse de karmaşık değil. Öğrenme nasıl herhangi bir gerilim veya akım Eğer sistemde olması gereken güç için size çalıştırmak istediğiniz herhangi bir eşya, bir pil, vb şarj etmek için yardımcı olacaktır birlikte güneş panelleri iletişime geçmek


senin güneş panelleri kadar kablolama sırlarını öğrenmek ister misiniz?


Sonra ben kuvvetle dışarı tavsiye kontrol bu Earth4Energy gelen rehber .

Onu. Kurmak ve yüklemek kendi güneş paneli sisteminin nasıl tam olarak adım iyi olur adım kılavuz göstermek daha fazla bilgi için buraya tıklayın

Değerlendirmesi:


DIY Güneş Panelleri
Güneş Panelleri DIY Rehberi
En iyi Solar Panel Kılavuzları
Earth4Energy İnceleme
Ev Kullanımı İçin Güneş Panelleri - Them Yourself yükleyinDIY Güneş Kitleri
Solar Panel İnşaatSolar Panel TasarımHomeMadeEnergy İncelemeGüneş Paneli Kurulumu
Güneş Paneli KablolamaSolar Panel Regülatör
Izgara Tie Inverter - Nasıl Power Grid için Sisteminizi Bağlanılır
Solar Panel Mounts - Money To Save Your Own Build
Solar Panel EtkinliğiEnergy2Green İncelemeGreenDIYenergy İncelemeAll About Organik Güneş Pilleri ve nasıl Them To MakeGüneş Kiremit
Green Power Kolay İnceleme
Güneş Panelleri 101
Solar Panel Teknoloji AçıklamasıFotovoltaik Güneş Enerjisi
Fotovoltaik Güneş PanelleriNasıl Güneş Pilleri ÇalışmaKılavuz Güneş Panelleri Hücreler içinInce Solar Panel Film Avantajları Güneş Paneli Zona - Faydaları Nelerdir?Kılavuz Esnek Güneş Panelleri içinSilisyum Güneş Pilleri - En Güneş Verimli Malzeme Bugün
Çeşitli
Güneş Enerjisi Faydaları
Güneş Yüzme Havuzu IsıtıcılarGüneş Sistemleri - Faydalı Montaj İpuçları
DIY Sıcak Su Değerlendirme
Güneş Akü Şarj
Nasıl Güneş Enerjili Jeneratörler Çalışması Pasif Güneş Enerjisi ile Isıtma
Güneş Enerjisi Yaratma için Polimer Güneş Pilleri Kullanarak
Copyright © Solar Panel KılavuzuGüneş Enerjisi Q & ANot: Bu web sitesinin sahibi terfi ürünleri iştirakidir.
existing systems for solar cellsile en iyi eşleşen sonuçlar
Wiring is helpful in cases when the existing solar panel gives an... Metne git »
by any DIY -inclined person to create the solar-powered systems that they need. Metne git »

Hiç yorum yok: