28 Şubat 2011 Pazartesi

Ev yapımı Güneş Pilleri - Efor Worth Onlar mı?

Ev yapımı Güneş Pilleri - Efor Worth Onlar mı?

RSS İZLE | İLETİŞİM | ANA SAYFA




Hakkımızda Yenilikler Güneş Enerjisi Temelleri Güneş Videolar Enerji tasarrufu


Ev yapımı Güneş Pilleri - Efor Worth Onlar mı?

Ev yapımı güneş pilleri, en azından alçak gerilim güneş pilleri tamamen mümkündür. Ama gücü evinizde olacak? Ve ne pahasına?

Kendi güneş pili yapabilir miyim? Cevabı teknik olarak mümkündür, YES'tir.
Aslında, öyle değil mi bütün o zor ama gerçekte sizin çabaya değer olmayabilir. Hatta biraz güneş enerjisi üretmek için birçok güneş hücreleri alır. Oluşturarak bir ya da tek başına bir kaç ev yapımı güneş pilleri sizin için kullanışlı güneş enerjisi vermeyecektir.

başkalarının DIY güneş pili projeleri keşfetmek bir güneş pili bina ve bina kendi güneş panelleri hakkında bilgi almak için bir yoldur. Onlar değerli bir öğrenme kaynağı olabilir. birisi konuşmaya başlar eğer :-) hakkında ne kadar ucuz Sadece kulakları biraz kapattı



Ancak, hücreler halinde üretilen size ticari olarak kullanan öneririz sonra ev sistemi tedarik tüm güç güneş bina kendi olan ciddi bir olasılık bakarken. Bu öneri nedenleri birincil olan hücre yaşam (uzun ömürlü) ve hücre verimliliği .

Güneş hücrelerinin verimliliği ve etkileyecektir inşa paneller güneş verimliliği maliyet projenin sizin. Daha verimli, daha büyük maliyet. hayat Eğer uzun bir hücrelerin yapmayacağım sistem er daha etkisiz hale olacaktır ve yatırım için herhangi bir geri ödeme görebilirsiniz değil.




Verimlilik, Ömür Ve Homemade Güneş Pilleri Maliyeti

Güneş Pilleri Verimlilik
Güneş Pilleri Uzun Ömür
DIY Güneş Pilleri Of Maliyeti

Güneş Pilleri Verimlilik
güneş pilleri göre ticari hücreleri DIY güneş arasındaki verimlilik farkı karşılaştırılabilir var bir. DIY güneş pilleri ve daha az verimli verimliliği% 16% ile bir verimlilik oranı 14 de yaklaşık% 2 testi tipik veya daha az süre ticari güneş pilleri.
Bu anlamıyla güç ortalama büyüklükteki eve ev yapımı güneş pillerinin dönümlük (binlerce) alacaktı. evde yapabilirsiniz güneş hücreleri tip alçak gerilim, düşük verimlilik hücreleri olma eğilimindedirler.


Geri
Güneş Pilleri Uzun Ömür
bir DIY güneş hücresi uzun ömürlü korkunç güvenilir değildir. Ticari silikon kullanılarak güneş pillerinin daha uzun süre içinde yıkmayı değil avantajı var üretilmektedir. Onlar da kapsüllü ve iletken yol hasarsız kalmak kaydıyla elektrik enerjisi sınırsız bir kaynak, muhafaza yeteneğine sahiptirler. Ev yapımı güneş pilleri genellikle daha az iletken ve silikon oluşan hücreler çok daha hızlı bir oranda bozulmaya malzemelerin silikon dışında yapılır.

Güneş hücreleri çok küçük güneş enerjisi projeleri için yararlı olabilir ama kendi ev tamamen güneş enerjisi sistemi yaratmak için gerçekten geçerli bir çözüm değildir.

Gerçekte ticari güneş pilleri ya DIY güneş sistemi ya da ticari olarak üretilen ve kurulu sistem düşünüldüğü zaman en iyi seçenek üretti. daha kaliteli hücrelerde Your yatırım sonunda genel maliyetlerinizi azaltacak ve daha fazla, verimlilik, güvenilirlik ve üretim kapasitesi sağlamaktadır.


Geri
DIY Güneş Pilleri Of Maliyeti
perspektif mi maliyeti gelen ev yapımı güneş hücreleri inşa rasyonel mi? cevap HAYIR koşulsuz, ama ne yazık ki.
Burada bu mali güç evinize ev yapımı güneş pilleri kullanılarak değerlendirilmesi faydalı neden görünmediğini anlamanıza yardımcı olmak için bir maliyet simülasyonudur.

(siz bir DIY güneş pili projesi yapmak şapka olan) bir alçak gerilim güneş pili inşa ederseniz, inşa hücre 0.25 volt 50 microamps üretir. Bu 0.0000125 watt (12.5 microwatts) 'dir.

Değil çok etkileyici. Bu güneş pili ile ampuller veya şarj ışık beklememek gerekir. Bir ışık detektörü veya ışık metre olarak kullanılabilir, ama bu bile kendilerini iktidara tek bir soba binlerce alacaktı.

0.0000125 watt (12.5 microwatts) bir 0.01 metrekarelik hücre veya metrekare başına 1,25 miliwatt içindir.


100 vatlık ampul ışığı için, güneşli tarafı için bakır oksit 80.000 metrekare ve karanlık elektrot için bakır 80.000 metrekare alır.

1000 watt soba çalıştırmak için, hep birlikte bakır oksit 800.000 metrekare ve düz bakır başka 800.000 metrekare, ya da 1.600.000 metrekare gerekir. Bu bir ev çatısı şeklinde olsaydı onlar gerekli tüm güç bir soba yeterli elektrik olsaydı, her ev, 282 metre ve 282 metre genişliğinde olacaktır.

metrekare ayaklarda 1.600.000 metrekare vardır 17,222,256.7. Eğer ayak kare bakır kaplama maliyeti başına 5 $, yalnız bakır mal olacak $ 86,110,283.50 YTL . If aşağı yaptığınız o onda biri maliyet getirebilir kalınlığı orijinal $ 8,611,028.35 . toplu beri de satın alıyor, sen hakkında, ya da bunun için yarısı alabilirsiniz $ 4,300,000.00.

watt başına maliyeti ise 4 $ paneller kullanılan güneş silikon, sizin için soba koşmak aynı olabilir $ 4,000.00 . Ama paneller metre kare olacak yalnızca 10.
Eğer bu güç bütün bir ev kendi güneş pilleri ve panelleri yapmayı düşünün olacağını ne kadar gülünç görebilirsiniz. yüksek güçlü üretilen hücreler ve panelleri kullanarak çok daha düşük maliyetli yöntemler vardır. üretilen sistemler, indirimler ve hibeler için maliyeti azalır ile birkaç bayi ve montajcılar ve bütçenize uygun enerji ihtiyacı çözüm bulmak için araştırmak için akıllıca.


Geri


Daha Hakkında Güneş Pilleri
Bir Güneş Hücre Of Temelleri
Nasıl bir Solar Hücre Build
DIY Güneş Pili Şarj

projeler güneş DIY ister çalışan diğer? göz at sağa liste ilham için daha fazla.
Bir kez proje DIY güneş konum yapılması ile bir ev yapımı güneş pili veya başka, lütfen buraya hakkında o övünmekten an alabilir.

Geri


--------------------------------------------------------------------------------

Bu sayfayı paylaşın:

Bu nedir?


--------------------------------------------------------------------------------

Bir Güneş Hücre Of Basics Homemade Solar Hücre Dönüş
Güneş Homemade güneş pilleri Enerji Ev İçin dön









--------------------------------------------------------------------------------



Daha DIY Güneş Projeleri
Do It Yourself Güneş Enerjisi Temel İpuçları Ve Güvenlik
Nasıl bir Solar Hücre Build
Kendi Solar Panel Build
Bir DIY Güneş Enerjisi
DIY Güneş Enerjili Çatı Fan
DIY Güneş Enerjisi Çeşmesi
Bir Homemade Solar Havuz Isıtıcı
DIY Güneş Su Arıtma
DIY Güneş Enerjili Fırın
DIY Güneş Pili Şarj

--------------------------------------------------------------------------------






Güneş Temelleri
Güneş Enerjisi Gerçekler

Bir Güneş Lifestyle

Güneş Pilleri Açıklaması

Güneş Olaylar

Güneş Ürünleri
Güneş Panelleri

Açık Işıklar

DIY Projeler

Ana Güneş Ürünleri

Güneş Araçlar

Güneş Sistemleri
Güneş Sistemi Bileşenleri

Solar Ev Tasarımı

Konut Güneş Enerjisi

Maliyetleri ve Yararları
Maliyetleri

Güneş hibe

Yeşil Enerji
Enerji Tasarrufu İpuçları




--------------------------------------------------------------------------------

Kalmak güncellendi











[ RSS nedir? ]


--------------------------------------------------------------------------------



| Ana Sayfa | Hakkımızda | Yasal Uyarı ve gizlilik politikası | İletişim |

Copyright © 2009-2011. Tüm hakları saklıdır. Bizim okuyunuz reddi sitesi bu kullanmadan önce.

Geri dön


Geri dön
Copyright © 2009. Tüm hakları saklıdır.

Hiç yorum yok: