27 Ocak 2011 Perşembe

Wisconsin, 2010 | Herkes İçin Yenilenebilir Enerji

Wisconsin, 2010 | Herkes İçin Yenilenebilir Enerji

Ana İçeriğe Geç

Buckville.com
Herkes için Yenilenebilir Enerji

Ev Hakkımızda İletişim Akreditasyon Yenilenebilir Enerji
Kitap Mağazası

Danışman

Eğitim
Yaklaşan Sınıflar

Itfaiyeci PV Güvenlik

Uzak yerler için Off-Grid Güç Sistemleri

Rüzgar Enerjisi Reality

Rüzgar Türbini Tasarım ve İnşaat

Geçtiğimiz Yenilenebilir Enerji Semineri
Eastern Michigan Üniversitesi, 2010

Wisconsin, 2010

Missouri, 2010

Forestville, Wisconsin 2006

Uzak yerler için Off-Grid Sistemleri - Damdochax River Lodge

Fort Collins, 2007 Colorado

Forestville, Wisconsin, 2008

Gerald, İstanbul 2009

Estes Park, 2010 Colorado

Homebrew Rüzgar Enerjisi blog

Buckville Yayınlar Kitaplar







Ev

Hakkımızda

İletişim

Akreditasyon

RSS Feed

Sosyal Medya

Pay

Ev
Wisconsin, 2010
Yazar: admin | 20 Ekim 2010



Geçen Cuma George, Scotty ve kendimi MREA (midwest yenilenebilir enerji birliği) için homebrew rüzgar türbini atölye öğretmek Custer Wisconsin 1.150 kilometre seyahat için buraya (Colorado) çıkardı. Biz benim güvenilir 1966 Volvo 122S Wagon, araç ve malzemelerin yaklaşık 500 £ yüklü aldı. Ben çok bizim gelmeden önce orada teslim şeyler (mıknatıslar, tel, çelik, büyük araçlar) vardı. bir gece uykusu için ilk 600 kilometre sonra Adair Iowa duruyoruz Yukarıdaki resimde. Araba biraz pic ağır görünüyor ... ve hala 3 yetişkin erkeklerin eksik! Volvo büyük bir küçük noktalarda küçük kam takipçisi kesti zaman Nebraska yıkmak kaydetmek koştu. Büyük bir olay - Ben her zaman ekstra bir distribütör, yakıt pompası, karbonhidrat parçalar, yedek lastik taşımak ... her konuda biz kolu yatakları kurtarmak gerekiyordu.



George çizgi en günlerde taze çiçek tuttu. Yukarıdaki resimde 80 mph 'aklı başında ve güvenli bir de seyir vardı. Ben sürücü ne zaman kahve çok içerim.



Cumartesi biz TomW araya / onun 12 ayak çapı rüzgar türbini ~ yükseltmek ve yardım etmek için Kuzey Doğu Iowa yaklaşık 300 kilometre daha fazla sürdü ~ çalışması yapıldı zaman biz çok iyi bir akşam yemeği yediler. O kadar da iyi gitti ve onun türbin güzel çalışıyor sanki çok uzak görünüyor.



Tom's türbin Yukarıdaki resimde bu kadar kule üzerinde kalmıştır. Burada bir atölye geçen Ağustos bu makine inşa, geçen Kasım Tom onu teslim



Biz Pazar öğleden sonra Stevens Point Wisconsin var. gerçek bir dükkan vardı, ama biz dışarı çalışmak için bir garaj ve 1600 metrekare çadır onun yanında oldu. Biz araçları kurma öğleden sonra geçirdi .... biz tezgahları bina olmadığı gerekebilir başka ne bulmaktan vb çalıştay dün sabah başladı - biz MREA bir sınıfta toplayıp birbirlerine kendimizi tanıtan yaklaşık güç temelleri rüzgar konuştuk ve ne gelecekti. biz sadece bobin sarma çadırda başladık Yukarıdaki resimde. Biz 17 öğrenci vardı. eğlenceli Birçok elektrikli el aletleri, boru, kereste, mıknatıslar, tel ile birlikte yetişkin bir demet elde - bu hurdalık savaşları 'biraz hatırlatıyor. Ayrıca oldukça bizim atölye hakkında bu kez serin ... biz 30 ayak ben bütün atölye güç rakamın çapı Jacobs 20kw makine altında haklıydın!



Plan 3 makineleri, 7, 10, ve çapı 12 metre inşa edildi. Ben daha küçük olanlar için güzel bir su jeti kesim parçalar getirdi. 12 'türbin daha zorlu ve sıfırdan tamamen inşa edilmesi oldu. George Yukarıdaki resimde nasıl biri 15 inç çapında mıknatıs meşale ile rotor kesip gösteriliyor. Garry ikinci kesmek güzel bir iş yaptı.



Ayrıca bu sefer zor ... hiçbir MIG kaynakçı vardı. Bir MIG kaynak makinesi kullanmak için önce kaynak vermedim millet öğretmek çok daha kolaydır. Bu kez eski bir Lincoln 'buzz kutu' vardı. Iyi çalıştı.



yukarıdaki resimde fazla mıknatıs rotor çalışır. Her mıknatıs rotor merkezinde büyük bir delik ve içinde yaklaşık 6 delik olması gerekli ... Bu delikler serin bakmak, çünkü onlar soğutma artırabilir - çoğunlukla onlar montaj için güzel alternatör içine parmak erişim sağlar. Yani, delik testere ile iş çok!



Resimde üzerinde bitmiş bir mıknatıs rotor olduğunu. iş ama Oldukça çok oldukça iyi bir hassasiyetle çok güzel çıktı.



onun malzemelerin maliyeti olan çalıştayın sonunda ve - Kevin 12 ayak makinesi için metal işlerin çoğunu yaptı. O Wisconsin Grid kapalı yaşıyor ve rüzgar türbini için kullanımı vardır.



Bina mıknatıs rotor her zamanki gibi eğlenceliydi. Kimse ama zarar yok bir çift mıknatıs yontma var ve birkaç araya sıkışmış var ... ve bazı hatalar yerleştirerek yapılmıştır. Günün sonunda tüm mıknatıs rotor dışarı para cezası geldi.



Scotty's blade fabrika hafta boyunca boyunca takılı. Tüm bıçaklar çok güzel çıktı.



geri mıknatıs rotor Yukarıdaki resimde göbeğe monte edilir. paslanmaz çelik ile mıknatıs rotor bantlama hakkında (çok fazla resim zaten var çünkü) Ben burada pics yazılan vermedi. BİZ normalde bunu, biz normalde MIG veya TIG bantları birlikte. rotorlar ekersen grup, biraz kısa ve o zaman, ısı ve rotor üzerine küçültmek sağlar. Bu süre hiçbir MIG veya TIG kaynak makinesi vardı ve birlikte gümüş lehimleme bantları çalıştı. Onlar güzel çıktı ... bunu yapmak için çok güzel bir yoludur.



Ilginç bir yan projesi çalıştay sırasında ortaya çıktı. 5 Hakkında mil uzakta bir Kanıtlanmış 2500 (12 ayak çapı makine) bu çalışma değildi vardı. Hikaye yatakları ve başarısız olduğunu mıknatıs rotor yeterince uzun yüzden ve rulo haline giydi ki makine başarısız stator üzerinde ovuşturdu (sanırım) 'dir. Josh (yükleyici) makine için yeni yatakları, stator ve mıknatıs rotor emretti. O, yeni parçaları yüklü kule üzerinde geri koymak ve çalıştırın olmazdı. Bu yüzden geri aşağı makine alıp tamir umuyordum atölye getirdi. Yeni stator kusurlu olduğu ortaya çıktı. Biz yüklü bir el stator bulundu, - ve iyi çalıştı. Yukarıdaki resimde kaldırıldı ön mıknatıs rotor ile kanıtlanmış rüzgar türbini.



Resimde yukarıda mıknatıs rotor içine ovuşturdu olduğunu 'eski' Kanıtlanmış stator olduğunu. O şey yara nasıl ortaya çıkarır. Kanıtlanmış ve, onu bir lamine çelik halka sahip bobinler toroidally etrafında sarılır. Mıknatıs rotor her 8 (sanırım) büyük seramik mıknatıs var gibi kutuplar birbirini yüz böylece monte's. stator Tüm bu çelik, bu makinede stator yüklemek için oldukça tehlikeli - çok ve rotorlar ilgi's hiçbir vida itme orada. Josh elini oldukça geri birlikte bu makine koyma sürecinde yaradır.



her şey aynı anda bir araya gelmiş gibi görünen Nasıl ve ne zaman boş vaktim hiç, ama biz her zaman yapılan herşey olsun her zaman bu atölyelerde de beni şaşırtıyor. onlar az 7 ayak türbin için bıçaklar montaj konum üzerinde.



Günün sonunda Cuma sonra bize bazı takıldım, ve, takometre, banyo ölçekli ve birkaç metre dik açı matkap kullanarak 7 ayak türbin için güç eğrisi bir tür almaya çalıştı. Emin çok bilimsel ya da yararlı veriler oldu ama eğlenceliydi!



Cumartesi hepimiz alternatörleri bitmiş ve hub monte tüm bıçaklar var. Yukarıda da 10 ayak türbin bıçakları kadar bitirme konum.



Bu yetenekli / fun daha iyi bir grup oldu! Bazı insanlar her zaman erken gitmek zorunda çünkü sonuna kadar bu resim birkaç saat vurdu.



Yukarıdaki küçük 7 ayak türbin, bu yakındaki bir Hint rezervasyon eğitim için kullanılacak.



Ve 10 ayak çapı türbin var. Tüm makineler gerçekten çok güzel çıktı.



Jake bizim 'shop' güç ki var



biz Cumartesi günü yaptığı son şey arka aks off 'tezgah testi' 12 ayak türbinleri alternatör sağladı benim yedek lastik için bir adaptör kaynak oldu. Biz onu güç eğrisi bir tür almak için takometre, bir doğrultucu ve 4 araba pil kullanılmaktadır. Biz (o halde sıcak orada alır) biraz 4kW çıkışına doğru yukarı koştu. eğlenceli nicesi!



Cumartesi günü günün sonunda bizi bazı Orta Waters Bira şirketi gitti ve iyi bir atölye kutladı! Eğlenceli bir sürü oldu - her şey yolunda çıktı. Biz ertesi sabah ev için sol ve herhangi bir sorun ile Pazartesi döndüm. Tüm öğrenciler ve çok eğlenceli yapmak için MREA için teşekkürler!
Buckville Yayınlar LLC Bu site ve içeriği Copyright 2010

Hiç yorum yok: