23 Ocak 2011 Pazar

Ürünler ve Hizmetler | QCR Çözümleri A.Ş. - Yakın Infared (NUR) Boyalar, Konjuge Polimerler, Termokromik Mürekkepleri ve Özel Sentez İçin Güvenilir Kaynak

Ürünler ve Hizmetler | QCR Çözümleri A.Ş. - Yakın Infared (NUR) Boyalar, Konjuge Polimerler, Termokromik Mürekkepleri ve Özel Sentez İçin Güvenilir Kaynak

ÜRÜNLER










QCR Çözümleri Corp kaliteli kimyasal tedariki konusunda uzmanlaşmış


Optoelektronik, Güneş Pili, Organik Fotovoltaik, Özel için


Mürekkepler, Özel Kaplama ve Ekran Industries. Eğer sen


Organik Işık Yayan için güvenilir bir kimyasal tedarikçi arayışında


Diyot (OLED), Diyot Yayan Polimer Işık (PLED), Organik


Fotovoltaik (OPV), Termokromik Leuco Boyalar, Fotokromik


Boyalar, Emici Boyalar (Ultraviole, Görünür, ya da Yakın Kızılötesi), veya


Özel kimyasal başka bakmak sonra bileşikler. Biz çalışıyoruz


karşılamak için rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunmak


küresel tüketici piyasa talebi. Bizim ekip üyeleri olacak sizin


ticarileştirme yoluyla laboratuvar denemelerinden ortağı.











Diyotlar (PLED) Yayan Organik Işık Yayan Diyot (OLED) ve Polimer Işık







- Poli (fluorenyl-2 ,7-diyl) - Poli (p-fenilen vinilen) - polythiophene


- Poli (fenilen) - Fluorene Kopolimerler - Organo metalik





Işık Yayan Polimerler: Poli (p-fenilen vinilen), polythiophene ve Fluorene Kopolimer Polimer Organik Işık (PLED Yayan Diyot) ve (OLED vardır sadece bir kaç QCR Solutions'ın malzemeler için kullanmak Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) ve üretim ışık emitör Diyot) görüntüler. polimerler veya oligomerlerinin geniş bir yelpazede kullanılabilir.





Ara | için OLED'ler Blok Binası: Biz Polimerler Organik Işık Yayan yaratılması için başlangıç malzemelerinin temini tam bir çizgi.








Güneş Hücre ve Organik Fotovoltaik







- polythiophene - Fulleren Türevleri - Organo metalik





Yarı İletken Polimerler: Organik Fotovoltaik Hücre Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) ve üretim Organik Güneş kullanmak güvenilir tedarikçi Polythiophenes, Poli (p-için polimerler fenilen vinilen) ve özel tasarım. Biz sınırlamalar vardır verimlilik ile hedefi aşmak geçerli) (polythiophenes polimerler daima araştıran yeni konjuge.





Ara | Solar Hücre Organik Yapı Taşları için: Biz Donör Hücre Accepters ve Güneş Organik oluşturulması için malzeme tedarik tam bir çizginin başlangıç.











Emici Boyalar (Ultraviole, Görünür ve Yakın Kızılötesi Boyalar)




- Ultraviyole Boyaları - Görünür Boyaları - Near Infrared (NIR) Boyalar


- Suda Çözünür Boyaları - Görünür Opak Boyalar - Lazer Boyaları


- Kaynak Boyaları - Termal Kararlı Boyalar





Boyalar Yakın Kızılötesi: Çözümleri At QCR, biz Boyalar (NUR) Kızılötesi Yakın bir kalite tedarikçisi. geniş bant NUR boyalar olabilir 1100nm - 700nm arasında özelliklerine sentez veya daraltın. boyalar Kızılötesi Bu yakınlarında, plastik-termo olmak dahil içine çözümler (organik veya su), kaplamalar, Mürekkepleri, ve matris başka. Güvenlik, Kızılötesi Kaplamalar, Grafik Sanatlar, Lazer Güvenlik Gözlük, Kaynak, Görünmez Barkodlama ve Dijital Baskı dahil edilmiş olabilir Kızılötesi Boyalar Yakın sadece bazıları bizim uygulamalar.





Ultraviyole ve Görünür Boyaları: geniş bant görünür ultraviyole ve boyalar olabilir 700nm - 200 nm arasında özelliklerine sentez Dar veya. Bu ultraviyole ve görünür boyalar, plastik-termo olmak dahil içine çözümler (organik veya su), kaplamalar, Mürekkepleri, ve matris başka. Güvenlik, anti-ağıl, plaka bilgisayar, ultraviyole görünür spektroskopi ve Biyolojik taggants dahil edilmiş olabilir görünür boyalar ve sadece bazı uygulamaları ultraviyole bizim.





Termal Kararlı Boyaları - Bu Boyalar için plastik Termal meşgul olmak dahil olabilir Lazer Koruma Gözlük , Güvenlik Mürekkepleri, Grafik ve daha birçok uygulamaları Gözlük Koruyucu, Işık Filtreler (dar veya geniş bant), Kaynak.





Lazer Boyaları - Bizim solvent veya suda çözünen Lazer boya uygulaması, en yüksek saflık olduğunuz. Lazer boya miktarları kilogram mevcuttur için gram arası.





Görünür Opak Boyalar (VOD) - Bizim Görünür Opak Boyalar ışık) NUR (radyasyon değilken engelleyen Yakın Kızılötesi Görünür (VIS) ve) UV (için oluşturulmuştur emer Ultraviole. Biz ve VOD boyalar kütüphane bir standart var epoksi çözücü veya matris plastik.





Suda Çözünür Emici Boyaları - geniş band ultraviyole ve görünür boyalar olabilir 1000nm - 200 nm arasında özelliklerine sentez veya daraltın. Bu ultraviyole ve görünür boyalar, plastik-termo olmak dahil içine çözümler (organik veya su), kaplamalar, Mürekkepleri, ve matris başka.





Kaynak Boyaları - Bizim Kaynak Boyaları ) Uyumlu Z87.1 (ANSI Lensler Kaynak yaratma ve mevcut iki standartları için.








Termokromik (Sıcaklık Reaktif Renk Değişimi Ürünleri)







- Termokromik Mürekkepleri - Termokromik Pigmentler - Termokromik çözeltisidir


- Termokromik Tekstil Mürekkepleri - Termokromik Masterbatch Parçaları





Termokromik Ürünler : QCR Çözümler 'tersinir Termokromik ürünleri sıcaklıklarda aktivasyonu ve biçimler, renkler vardır mevcut geniş bir yelpazede. Biz granül toplu kullanım mürekkepleri ve master sulu çamurlar, hazır, toz gibi maddeler termokromik tabanlı Leuco olabilir arz bizim. , Daha çok, bu yüzden ve payet aziz lastik, oyuncak Bunlar çok yönlü olarak uygulamaları olabilir dahil: gömlek, seramik kahve kupalar, çıkartmalar,. Eğer hayal gücü sizin sadece sınırlı. Termokromik Su Bazlı ve UV Ekran Mürekkepleri, Termokromik Su Bazlı ve UV Flekso Mürekkepleri, Termokromik Tekstil Ekran Mürekkepleri, Termokromik Pigmentler, Termokromik çözeltisidir ve Termokromik Master Batch formatları mevcut.








PhotoFlare (Sunlight Reaktif Renk Değişimi Ürünler) Fotokromik







- Fotokromik Mürekkepleri - Fotokromik Pigmentler - Fotokromik çözeltisidir


- Fotokromik Tekstil Mürekkepleri - Fotokromik Masterbatch Parçaları - Fotokromik Boyalar





PhotoFlare Fotokromik Ürünler: QCR Çözümler 'tersinir Fotokromik ürün renkleri ve biçimleri geniş bir olan mevcut. Biz granül toplu mürekkepleri ve master kullanımı, sulu çamurlar, hazır pigmentler, boyalar gibi olabilir kaynağı bizim PhotoFlare Fotokromik malzemeleri. , Daha çok, bu yüzden ve payet aziz lastik, oyuncak Bunlar çok yönlü olarak uygulamaları olabilir dahil: gömlek, seramik kahve kupalar, çıkartmalar,.








HİZMETLER










Bize proje özellikleri görüşmek üzere kişi veya ürün listeleri, teknik veri sayfaları, fiyat programları ve Malzeme Güvenlik Bilgi Formları (MSDS) dahil olmak üzere daha fazla bilgi için lütfen.





bize bir sonraki özel uygulama için benzersiz bir kimyasal ürün tasarımı olsun. (Near Infrared (NIR) Boya, Konjuge Polimerler, Termokromik ya da diğer birçok kimyasal madde)














QCR Çözümleri Corp


OLED, Organik Solar Hücre ve Infrared (NIR) Boyalar yakınlarında Your kaynak ortağı


Telefon: 772-237-5354 Faks: 772-672-3544 E-posta: Info@qcrsolutions.com


Telif hakkı QCR Çözümleri 2010 Corp








Ev | Hakkımızda | Ürünler | İletişim Bize | OLED | Solar Hücre | NUR Boyaları | Termokromik | Fotokromik

ANA SAYFA HAKKIMIZDA ÜRÜNLER HİZMETLER VE İLETİŞİM
ANA SAYFA HAKKIMIZDA ÜRÜNLER HİZMETLER VE İLETİŞİM
QCR Çözümleri Corp
KALİTE + tutarlılık + GÜVENİLİRLİK
"Near Infrared (NIR) Boyalar, Konjuge Polimerler, Termokromik Mürekkepleri ve Özel Sentez İçin Güvenilir Kaynak."

Hiç yorum yok: