6 Eylül 2010 Pazartesi

Project Manager Job, Solar Electric Light Fund - SolarThermal Mag

Project Manager Job, Solar Electric Light Fund - SolarThermal Mag Twitter SolarThermalMag Güneş Termal Mag RSS Feed J Abone Güneş Termal Dergi Gazetemize




< İş İlanları geri dön | SSS Proje Müdürü
Solar Electric Light Fonu ( Columbia Bölgesi) Yayınlanan:19 Ağustos 2010
Adres:HaitiWashington, DC 20006Occu :Yönetim Türü:Tam gün Açıklama:
Solar Electric Light Fonu ( SELF ), bir , kar amacı gütmeyen Washington merkezli DC Haiti yılında güneş elektrifikasyon projeleri denetlemek üzere bir Proje Yöneticisi istiyor. pozisyon Haiti ABD'de olası seyahat ile bağlı olacaktır. Proje Yöneticisi , proje siteleri değerlendirecek uygun sistem tasarımı , tedarik ve kurulum süreçleri yönetmek , mali ve proje bağışçılar için , raporlama yerel personel yönetmek / ofis hazırlamak ve yeni projeler geliştirilmesi yardımcı . Uygun adaylar, tasarım ve off- grid PV sistemleri kurulumu jeneratör ile geniş deneyime en az 3 yıllık yedekleme, PV , eğitim birikim, tecrübe , gelişmekte olan ülkelerdeki çalışma olacak ve yeteneği karmaşık projeleri yönetmek için gösterdi. Aday İngilizce bilmektedir olmalıdır; Fransızca ve yeterlik ve / veya Creole kuvvetle tercih etti.

Uygulama talimatları : Yetenek talimatlara çok önemli bir nitelik olduğunu . misyon sizin için heyecan verici neden SELF ve nasıl benzersiz bir pozisyon için nitelikli Lütfen kapak yazısının bir düşünceli açıklama içerir. E-posta mektup kapağı ve devam info@self.org veya posta yoluyla 1612 K Street, Suite 402 , Washington, DC 20006 güncellenmiştir. Hayır telefon görüşmeleri .
Uygula tarafından
E-posta :info@self.org
Web Sitesi:http://www.self.org

Twitter SolarThermalMag Güneş Termal Mag RSS Feed J Abone Güneş Termal Dergi Gazetemize


Copyright © % cari yıl %% ev % - Tüm Hakları Saklıdır

Hiç yorum yok: