2 Eylül 2010 Perşembe

Eco Group

Eco Group
















Güneş Soğutma nedir?

Güneş soğutma fikrine soğuk içine güneş enerjisi değiştirmek için güçlü bir sistem ile güneş enerjisi kolektörleri birleştirmek dayanır.



güneş enerjisi tahrikli soğutma teknolojileri üç temel teknolojileri : emme , adsorpsiyon soğutucu içine ve açık sorpsiyon destekli klima sistemleri ( Aralık ) ayrılabilir ca. Çoğu güneş soğutma sistemleri, Kaynak: IEA SHC Görev 38 , Güneş Klima ve Soğutma ) emme soğutucu ( Avrupa'da % 60 kullanır. prensibi normal gibi bu işe elektrik , kompresör buzdolabı tahrik olarak . emme chiller elektrik yerine güneş soğutma sisteminde ve termal güneş kollektörleri soğuk , örneğin oluşturmak için sıcak su kullanır Bir oda bir bütün binanın soğutma için .


5KW 10KW

soğutucular 6 derece arasında sıcaklıklar ve 18 derece santigrat soğuk su sağlar. Bu nedenle merkezi klimalar yanı sıra fan coil ve cooing tavanlar gibi merkezi olmayan hava arıtma, soğutma sistemlerinde kullanılabilir. termal güneş kollektörleri Buna ek olarak ısı kaynağı , sıcak su için yılda ( vb duş ) havuz, mutfak, kullanılmış olabilir ve kış saati ısıtma sistemi için .

Gündelik ihtiyaçlar içinde Harness güneş ışığının bol saat bizim Adaları korusun ve biçmek birçok yararları.
MALTA - Güneşli Ortalama Günlük saat
Ocak 5,46
Şubat 6,36
Mart 7,33
Nisan 8,46
Mayıs 9,99
Haziran 11,23
Temmuz 12,15
Ağustos 11,36
Eylül 9,00
Ekim 7,22
Kasım 6,50
Aralık 5,20
Kaynak: Maltaweather.com







© Copyright 2006 - 2008. Tüm hakları saklıdır.
Tüm telif hakları ve ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Üreme kısmen veya tamamen kesinlikle yasaktır.
i web -squared

Hiç yorum yok: