25 Ağustos 2010 Çarşamba

Battery Types commonly used in photovoltaic systems

Battery Types commonly used in photovoltaic systems


Bu site tamamen eskimiş ya da eksik olabilir bazı sayfaları inşa ediliyor. Mevcut tam listesi için lütfen online görmek webstore.
Pil Türleri Güneş Elektrik Sistemlerinde Kullanılan

güneş elektrik ve yedek güç sistemlerinde kullanılan olabilir pil farklı türde kısa bir bakış .

Pilleri derin döngüsü uygulamalar için çeşitli tip kısa bir bilgilendirme belgesi
Kurşun Asit
hangi elektrotlar metalik kurşun, kurşun oksit içeren ızgaraları olan ortak otomobil pilleri bu şarj ve boşaltma sırasında kompozisyonundaki değişim . elektrolit seyreltik sülfürik asit olduğunu .
100 yılı aşkın -Asit akü hala güneş ve yedek güç sistemleri % 99 tercih batarya sonra bile . Yeni AGM pillerin son yıllarda ve gerçek derin döngüsü pil sırasında daha iyi durumu ile, orada küçük bir sebep başka tip kullanmak hissediyorum. Endüstriyel tip piller sürece orta bakım ve hatta standart derin döngüsü pil, 20 yıllık golf araba türü gibi gibi 3-5 yıl sürmelidir sürebilir. S460 ve diğer pilleri Surrette tarafından yapılan gibi Orta pil, 7 ila 12 yaşındaki son bulmalıdır.

NiCad ( Nikel Kadmiyum )
hangi olumlu aktif madde nikel oksit ve negatif Alkalin depolama piller kadmiyum içerir.
Downsides :
Çok pahalı
Çok imha etme pahalı - Kadmiyum ÇOK tehlikeli olarak kabul edilir.
Düşük verim ( 65-80 %)
Standart dışı voltaj ve şarj eğrileri zor standart invertör ve şarj gibi bazı donanımları kullanmak yapabilir.
geleneksel cep plaka nicads Benim gösterimi - Bu yüzyıl teknolojisinin bir dönüş - bu onların ömrü daha iyi bir IS çok iyi puan - Düşük öz- deşarj olmayan dondurma , vb - ama var olduğunu EĞER AS GOOD AS düzgün kurşun- asit seçilmiştir . Başka bir deyişle , onlar * döngüsü * terimleri kronolojik dönem, * fakat * uzun ömürlüdür. Bu onlara acil durum için / bekleme sistemleri iyi değil sistemler için günlük döngüsü ile yapar. en çok güneş veya yedek güç sistemleri için tavsiye edilmez.

NiFe ( Nikel Demir )
kilogram başına Enerji depolama yoğunluğu = 55 watt

Alkalin tipi elektrik hücreleri elektrolit ve çelik yün yüzey anot aktif demir malzeme ve katot aktif nikel malzeme ile nikel kaplama çelik yün yüzey ile ilgili olarak potasyum hidroksit kullanarak . Bu orijinal " Edison Cell " . Çok uzun ömürlü .
... " müşterilerin alkalin pil kullanarak Deneyimlerimiz yalnız AE sistemleri stand onlar kadar dezavantajları avantaj olarak karşılaştırmak için kurşun-asit tip piller olabileceğini düşündürmektedir. Biz potansiyel alkalin kullanıcıların dikkatli belirlemek için ekonomi ve performans iddiaları değerlendirmek önermek Herhangi bir pilin uygunluğu değerlendirilmektedir ... "
Christopher Freitas Xantrex

Downsides :
Düşük verimlilik - gibi düşük % 50, genelde 60-65 % edilebilir.
kendi kendine deşarj çok yüksek
yüksek gazlama / su tüketimi
yüksek iç direnç size serisi hücreleri arasında büyük gerilim damlaları çıkıyor.
Yüksek özgül ağırlık / hacim
kadar 25 % 'si olarak güneş sisteminin genel verimliliği azaltabilir
Bu aynı zamanda çıkış voltajı yük ve ücretli değişir demektir diğer piller çok daha fazla . Bir inverter kullanıyorsanız, inverter kafasında böyle gerilim dalgalanmalar ile tasarlanmış olmalıdır. Sistem kararlı bir gerilim bağlıdır eğer NiFe kullanımı için mümkün olmayabilir , örneğin bir buzdolabı gibi piller doğrudan off belirli ortak DC aletleri çalıştırıyorsanız . Ayrıca NiFe 's güç DC aydınlatma kullanırken, ışık şiddeti dalgalanmalar göreceksiniz. Bir her zaman ihtiyacı olan cihazları besleyecek bir voltaj regülatörü kullanabilirsiniz , ama bu daha verim azalır.

Şu anda, bu yeni NiFe piller için tek kaynak Macaristan , ve biz onlara karışık raporları duymuş görünür. Kısacası neredeyse ücretsiz olmadıkça , onları önermiyoruz. şarj içinde yüksek kayıp ve güneş panelleri büyüklüğüne aynı enerji kullanımı için gereken ekstra 25-40 % katacak boşaltma.

Kısacası, uzun ömür ve döngüleri binlerce hakkında hype rağmen, biz genel bu pilleri her güneş uygulamalar için çok kötü bir seçim hissediyorum.
Diğer Teknolojiler :
Orada dışarı pillerin diğer türü vardır , ama en çok da herhangi ama pahalı en özel uygulama - uzay mekiği gibi .

Hiç yorum yok: