26 Temmuz 2010 Pazartesi

Utah

Utah

Utah kendi . . .
Tur Güneş Binaları '05 in
nAndy Schoenberg ev, 3690 E. Millcreek Road ( 3800 S), Salt Lake City .
Ecotrike , bir güneş enerjili üç tekerlekli bisiklet yaratıcısı , kendi yarattıkları yanı sıra 800 watt'lık güneş sistemi bu güçler onun şelale ve bazı ışıklar kapalı gösterecektir.

Sistem tanımı : Andy Schoenberg , bir Utah Üniversitesi profesörü emeritus , sadece evin önüne oturarak taşımacılığının en alışılmadık modu: güneş enerjili Ecotrike , yakıtlar kadar developedj vardır.
güneş tur için, Dr Schoenberg aynı zamanda bir şebekeye bağlı elektrik sistemi ve o anonim güneş enerjisi diğer yerlerde gösterecektir.

Bir Easy Print listesi için buraya tıklayın

Ecotrike

150 watt güneş panelleri ve bir tahrik jeneratör pilleri şarj etmek için pedal .

Maksimum hız: 23 mph
Aralığı: 10-30 mil arazi bağlı olarak , güneş ve güç pedal .

Bütün o " Ecotrike " şarj yoktur arka ucunda uç olduğunu ve maksimum güneş için fotovoltaik hücreler güneyinde üç panel dizi hedefliyoruz.


yaklaşık 3500 $ ve önünüzde bulunan bedelleri , Ecotrike maliyeti Schoenberg hiçbir çalıştırdıktan sonra .




İşte ulusal basından ilgi Schoenberg bir örnekleme aldı 's:
Mühendislik profesörü güneşe Ecotrike enerji seyahat için döner

( Ulusal- NBC) 29 Ağustos 2005 - Eski Utah Üniversitesi mühendislik profesörü Andy Schoenberg depolamak için gidiyor. Ama büyük bir gaz obur yerine , oraya götürelim Paz icar 's .

Dr Andy Schoenberg , "Gerçekten, bakkala gitmek için, evlenmek için 200 at kadar gerekmez. İşte şimdi biz yapıyoruz "dedi.

Ecotrikes Ama değil . Andy yeni prototiplerin yerine 200 iki veya üç beygir gücü var. Ve yerine gaz , onlar güneş güçlendirilmiş konum . mağaza , kendisini park ahır içine çeker, sonra da güneşe doğru elektrik üç tekerlekli bisiklet tekerlekli onun hafif üç tilts . alışveriş, pil yaklaşık iki amperde şarj ederken .

" Sabah , örneğin, güncel miktarını pilleri içine Paz bakan gidiş çift . " Paz aşağı çatı koleksiyonerleri üzerinde atım enerji yeniden kazanıyor . Dr Andy Schoenberg , "Ben şu anda Çin'de pound başına üç kat daha fazla enerji saklayabilir lityum demir pilleri temin bir şirket ile müzakere değilim. "

kesinlikle gerekli değil de, Ecotrike başka bir özelliği vardır. örneğin bir dur işareti , ya da bir tepenin biraz yukarı gidiş olarak, her zaman araç pedal olabilir. Pedal da pilleri şarj edecek elektrik üretir.

Andy küresel ısınma ve çevre konusunda güçlü fikirleri vardır. Biz nefes mümkün olacak değiliz eleştirmenler onu biraz idealist düşünebilirsiniz rağmen , bazı projeksiyonlar göz ardı etmek zor , " herkes bir SUV sürücüleri varsa vardır. "

tanıyan aileler etrafında almak ve uzun yolculuklar büyük araçlar gerekir iken, Andy Schoenberg , ecotrikes görür cilalı ve bu prototiplerin ötesinde rafine , driveways yaşayabilir bir ikincilik varsayarak .



Öte yandan bağlantılar:

http://www.aiada.org/article.asp?id=42993

http://tv.ksl.com/index.php?nid=5&sid=221158



m

m
evlerin Listeleme l Ne güneş turu nedir? l
Utah RE vergi kredisi l Sipariş bir harita broşür

Hiç yorum yok: