27 Haziran 2010 Pazar

Atenatech - Chi Siamo

Atenatech - Chi Siamo



danışmanlık, tasarım ve yenilenebilir kaynaklar, Fotovoltaik Sistem , Fotovoltaik , İnovasyon , enerji üretimi için teknolojik sistemler (hazır) uygulanması güneş enerjisi , güneş enerjisi , yenilenebilir enerji , güneş panelleri Roma, Frosinone , Latina, Rieti, Viterbo , Napoli, Salerno, Avellino , Caserta, Benevento, Potenza , Matera, Bari , Lecce, Foggia, Brindisi , Taranto , fotovoltaik kurarken, Campania, Puglia, Basilicata , Calabria, Sicilya , Lazio, Abruzzo, Molise , Kiocera , Solon, Firstsolar , BP Solar , Yingli , Sharp , Conergy , enerji tasarrufu , enerji faturası , enerji danışmanlık, endüstriyel fotovoltaik sistemler, mikro, mikro, tüketimi azaltma, enerji tasarrufu , teşvikler , gelir , enerji, yeşil sertifikalar , mimari entegrasyon, finansmanı , proje finansmanı, enerji, yenilenebilir enerji , teknoloji, sürdürülebilir , mikrobiyolojik güvenlik, gıda güvenliği, çevre sağlığı , oda işleme ve paketleme , mikrobiyolojik kontrolü, ozon tedavisi, hava, su, yüzey , ortamlar , HACCP, EMAS , çapraz kontaminasyon, raf kirletici az kullanılması Gıda endüstrisi için yaşam , gıda, temiz oda, ozon makineleri, ozon sistemleri, ozon jeneratör, konsantratör Higene , ozon sistemleri, Ozon havuz suyu sistemleri, özel makineler, özel yıkama .
Ev Hakkımızda Fotovoltaikler Ozon Temas
İngilizce Versiyon

Buradasınız: Ev/ Hakkımızda
Hakkımızda
Üye profili
Bazı Müşteriler
Tesisler kuruluyor
Yer
Temas
Atenatech ' ile koordineli bir şekilde , faaliyetleri bireysel üyelerinin deneyimlerini sırasında üstlenilen : fırsatlar , niyet uymak için doğmuş özellikle, enerji üretimi ve mikrobiyolojik emniyet öncelikle danışmanlık , tasarım ve inşaat ( anahtar teslimi ) donanımları teknolojik yenilikler.
profesyonel teknik kadrosu sayesinde , iş ortakları ve üyeleri dahil , Atenatech tespit edebilmek , uluslararası pazarda ise, en sağlam , yenilikçi bileşenler , en yüksek kaliteli , verimli vermek ve sağlamak müşterilerine maksimum güvenlik ve tesislerin maksimum verim oluşturdu.
Önerilen değişiklikleri belirli süreçleri ve temel hammadde ( ilgili yakıt, elektrik ve ısı, klor ve dezenfektanlar , vb .) yerine yaygın sivil ve endüstriyel kullanımda olan kurumlar gelir ve çevre üzerinde güçlü bir etkisi vardır kullandı.
şirket ve teknik personel
Şirket İş Yenilik Merkezi ( BIC Lazio ) Colleferro işine inkübatör bulunmaktadır.
biz tasarım, mevcut teknolojiler ve uygun yapı ve sistem kurulumu seçimi odak önerilen sistemlerin zaman içinde en iyi performans için, daha iyi denetim ve daha fazla güvenlik .
Atenatech dahili bir teknik grup ( mühendis ve teknik uzman ) geliştirmiştir yüksek nitelikli , olayların enerji ve bazı sivil ve endüstriyel işlemler (hava taşıma , su , çevre, vb) tasarım ve yenilikçi çözümler yönelik uygulamaya ilişkin analiz yeteneğine sahip , işi kolaylaştırmak için tüketimini azaltmak ve işletme maliyetleri üzerinde olumlu etkisi vardır.
Aynı zamanda ve ulusal öneme sahip şirketlerle iş ortaklıkları operasyonel ve sahip bilimsel araştırma ve üniversite ve (aynı zamanda diğer firmalar ile ), yeni ürün veya yeni uygulama sistemleri geliştirmek dünyası ile ilişkiler ve ortaklıklar mevcut güçlendirecektir.
insan kaynakları , müşteri memnuniyeti ve varlıklarının yönetiminin iyileştirilmesi amacı ile, hızla Atenatech araya gelecek Onay Kalite ISO9001 göre . Bu başarı artıracak ve işletme kapasitesi ve stratejik şirket güçlendirmek , hizmet ve tesislerin sürekli iyileştirme yardım teklif etti.



Copyright © 2007 Atenatech - info@atenatech.it
Baskı Site Haritası
var sc_project=3348063;
var sc_invisible=0;
var sc_partition=36;
var sc_security="efda8dcf";

Hiç yorum yok: