20 Mayıs 2010 Perşembe

Solar PhotoVoltaic (PV) Panel Installer, UK Leicestershire Gloucestershire Nottinghamshire Worcestershire

Solar PhotoVoltaic (PV) Panel Installer, UK Leicestershire Gloucestershire Nottinghamshire Worcestershire
● Solar PV Elektrik Panoları ● Elektrik ● Azaltın yakıt maliyetleri bugün ...
a için parlak bir gelecek yarınT 01509 768565 E sales@iesolutions.co.ukEv
Hakkımızda
ÜrünlerGüneş Su Isıtma
Güneş Elektrik Panelleri
Jeotermal Isı Pompaları
Hava Kaynaklı Isı Pompaları
Rüzgar Enerjisi
Yağmur suyu hasadı
SSS
Ürün Dergisi
Golf sahası
Bize ulaşın
İletişim Bilgileri
Bilgi Formu













Yem Tarife olarak kWh başına 41.3p tüm elektrik için oluşturulan olsanız bile kendi özelliğinde kullanabilirsiniz kadar ödeyecekGüneş Elektrik Panelleri
Güneş fotovoltaik (PV) güneş hücreleri benzer bir şekilde sistem çalışması bazen bir hesap makinesi üzerinde bulundu. Sistem elektrik oluşturmak için güneş serbest enerji kullanır. Bir sistem ya da mevcut elektrik tamamlayabilir uygun elektrikli cihazlar için elektrik tek kaynağı sağlamak için tasarlanır.

Güneşli pozisyon oluşturulabilir fazla elektrik. Bu genellikle, ama her zaman değil, bir güney çatı bakan konumlandırma panelleri anlamına gelir.

Güneş fotovoltaik sistemlerinin her ikisi de yeni ve mevcut özellikleri üzerine monte edilebilir. Eğitimli ekibi mülkiyet araştırması ve iyi pozisyon potansiyel güneş enerjisinin tam olarak yararlanmak için hakkında size. İyi konumlandırılmış 1KW peak güç sistemi 700 ve 850 arasında yıllık elektrik kWh üretecektir. elektrik 1 adet 1 kilovat saat (kWh) eşittir.



Ihraç Elektrik ve FIT
Bir kez sistemin yüklü olduğu, elektrik otomatik evinizde kullanılacaktır oluşturulur. Daha fazla elektrik daha sonra fazla geri ulusal grid üzerine ihraç edilmektedir kullanılıyor ise üretilen durumunda. Hükümetler Tarife (FIT) (sistemler az 4kW pik gücü) tüm elektrik 41.3p/kWh bile bu elektrik özelliğinde kullanılan üretilen ödeyecek olarak besleyin. onlar PV sistem kullanılmış olan elektrik satın almak zorunda değilsiniz gibi Bu da sistemin sahibi daha tasarruf sağlar. Herhangi bir elektrik fazlasının ulusal grid üzerine ihraç ediliyor, bu elektrik için ödenen oran elektrik tedarikçileri arasında değişmektedir.

ihracat tarifeleri için bu gelişmeler, güneş fotovoltaik paneller için geri ödeme çok hızlı oluyor demek.



Akıllı Enerji Çözümleri İngiltere ve Galler tüm kapak iki şubesi var. Dalin Loughborough yılında Leicester yakın Leicestershire bulunan ve Orman Dean, Gloucestershire içinde. Bu bizim coğrafi Derbyshire, Nottinghamshire, Herefordshire ve Worcestershire yakın olduğu anlamına gelir. Lütfen bizi ihtiyaçlarınızı görüşmek için arayın çekinmeyin.

Daha fazla bilgi için hakkında haber dergi ziyaret güneş elektrik panelleri.

içinde güneş elektrik spesifik bilgi için Ayrıca aşağıdaki bağlantıyı tıklatın bizim genel broşürü.




Central England - Midlands - Leicestershire - Nottinghamshire - Rutland - Lincolnshire - Derbyshire - Staffordshire - Warwickshire - Northamptonshire - Bedfordshire - İstanbul - Oxfordshire - Buckinghamshire - Worcestershire - Gloucestershire - Wiltshire - Somerset - Herefordshire - Bursa - Cheshire - Humberside - Yorkshire - Londra - Hertfordshire - İngiltere
Solar PV SSS - Isı Pompaları SSS - Güneş Termal SSS

Hiç yorum yok: