21 Mayıs 2010 Cuma

BrightSource Energy | Ivanpah

BrightSource Energy | Ivanpah

BrightSource Enerji
Ev Hakkımızda Yönetim Ekibi
Yönetim kurulu
Çevre Yönetimi
Yatırımcılar
Teknoloji LPT Nasıl Çalışır
Sıkça Sorulan Sorular
Projeler Ivanpah
SEDC
BSII Tarih
Takım
Haber
İletişim BSII
Haber Medya Odası Kariyer Bize Ulaşın Ivanpah Güneş Enerjisi Kompleksi - Ivanpah, CaliforniaBrightSource şu anda California'nın Mojave Çölü'nde ilk güneş enerjisi karmaşık geliştiriyor. Ivanpah Güneş Enerjisi Kompleksi Ivanpah, yaklaşık 50 mil kuzeybatısında İğneler, California, ve yaklaşık beş mil California-Nevada sınırından yer alacaktır. Karmaşık güç fazla 140.000 evlerine kadar elektrik üretecek ve karbon dioksit (CO2) yılda 400.000 'den fazla ton karbondioksit emisyonunu azaltır.

Proje Detayları
Daha büyük harita Yaklaşık 400 megavat Ivanpah Güneş Enerjisi Kompleks üç ayrı bitki oluşur ve PG & E ve Southern California Edison elektrik sağlar. İlk tesis inşaatının başlaması 2010 yılının ikinci yarısında, Kaliforniya Enerji Komisyonu ve Dairesi İçişleri Bürosu Arazi Yönetimi tarafından gözden izin aşağıdaki planlanıyor. İlk bitki ortalarında 2012 yılında online gelmek planlanıyor.
Projeye Bakış Yaklaşık 400 megavat güneş karmaşık güç kuleleri üstüne güneş alıcıları üzerinde güneşin güç odağı için aynalar kullanarak.
Karmaşık üç ayrı bitki 2010 ile 2013 yılları arasında aşamalı olarak inşa edilecek ve oluşur BrightSource Enerji Luz Power Tower (LPT) teknolojisi kullanır.
Elektrik üç bitkiler tarafından üretilen Kaliforniya 140.000 evleri fazla gün pik saatlerde hizmet için yeterlidir.
yaklaşık 4,5 mil Primm, Nevada, federal arazi Büro Arazi Yönetimi tarafından yönetilen çölde güneybatısında yer almaktadır.
Ne zaman inşa Ivanpah ilk büyük ölçekli güneş enerjisi projesi California'da yaklaşık yirmi yılda yapılan ve dünyanın en büyük olacaktır.
Ivanpah Güneş Enerjisi Yaratma Sistemi neredeyse ticari güneş termik elektrik ABD'de bugün üretilen miktar ikiye katlanır.
Ekonomik Faydalar İnşaat İşler: 1000 yapımı zirvesinde
Kalıcı İşler: 86
Eyalet ve Yerel Vergi avantajları: 400.000.000 $ *
Toplam İnşaat Ücret: $ 250,000,000
Toplam Çalışan Kişi Başına Kazanç: 650.000.000 $ *
* 30 yıl bitki yaşam döngüsü geçerli
Çevresel Faydaları yılda CO2 emisyonlarının engeller 400.000 ton; yoldan yılda 70.000 otomobil kaldırma eşdeğer.
90 oranında su kullanımını azaltır kullanan bir kapalı döngü kuru soğutma teknolojisi. Will yılda 100 dönümlük feet kullanımı, 300 evler 'yıllık su kullanımının eşdeğer ve neredeyse 25 kat daha az su rakip teknolojiler daha.
% 85 Cuts büyük hava kirleticilerinin yeni doğal gaz yakıtlı santrallere göre.
Teknoloji zemine sürülür metal direk, geniş arazi sınıflandırma ihtiyacını azaltarak üzerine bireysel aynalar yerlerde ve diğer teknolojilerin çok daha az somut ped kullananların.
Emek dostu Projesi Aralık 2009, BrightSource Enerji mühendislik ortağı Bechtel olarak, Proje iş sözleşmesi imzalandı Devlet Yapı ve İnşaat Ticaret Konseyi California (SBCTC) ve Yapı ve İnşaat Ticaret Konseyi San Bernardino ve Riverside ilçeleri ile Ivanpah proje için nitelikli, vasıflı zanaat işçi sağlamak.
World Class Ortaklar Ivanpah proje Southern California Edison için 1.300 megawatt'lık sözleşmeli ve Pasifik Gaz ve Elektrik şirketi ile 1.310 megawatt'lık sözleşme güç sağlayacaktır. Ne zaman, Ivanpah Güneş Enerjisi Yaratma Sistemi neredeyse iki katına ticari güneş termik elektrik ABD'de bugün üretilen miktar tamamladı.
BrightSource Bechtel, dünyanın önde gelen mühendislik, inşaat ve proje yönetimi firması, mühendislik, tedarik ve inşaat (EPC) Ivanpah Güneş Elektrik Yaratma Sistemi için yüklenici olarak ile ortaklığa girmiştir. Ayrıca, Bechtel Enterprises, Bechtel kuruluşun proje geliştirme ve finansman kolu, tüm Ivanpah güneş santralleri bir eşitlik yatırımcı olacak.
Ivanpah Proje ABD Enerji Bakanlığı (DOE) tarafından fazla 1300000000 $ kredi garanti fonu bu projeye yardımcı olacak bir koşullu taahhüdü aldı. Kredi, 2005 yılında Enerji Politikası Yasası altında başladı DOE adı XVII kredi garanti programı, yenilikçi yenilenebilir enerji teknolojisinin yanı sıra, ticari açıdan teknolojisini desteklemek için parçasıdır.
Aralık 2008 yılında, BrightSource büyük için Ivanpah proje için şimdiye kadar güneş enerjili buhar türbin jeneratör Siemens ile bir anlaşma imzaladı.
Projeler
Ivanpah
SEDC
Ivanpah Kısa BilgilerDownload
Toplum VoicesYerel toplum liderleri ve iş Ivanpah destekleyen BT. Videoları izleyin
İletişim BrightSource1999 Harrison Street
Suite 2150
Oakland, CA 94612

info@brightsourceenergy.com

Telefon: 510-550-8161
Faks: 510-550-8165
Medya soruları: 510-250-8162
© 2010 BrightSource Enerji A.Ş. Tüm hakları saklıdır. 'BrightSource' ve 'Luz' ticari markalar, hizmet markaları ve BrightSource Enerji logoları, Inc ve onun önceden yazılı izni alınmaksızın kullanılamaz. Diğer seçkin kelime veya sembolleri, mal ve hizmet kaynağını belirlemek için kullanılır, kendi sahiplerinin ticari markaları olabilir.

Hiç yorum yok: