29 Mayıs 2010 Cumartesi

Befesa :: Nuestras Actividades :: Reciclaje de Residuos de Acero

Befesa :: Nuestras Actividades :: Reciclaje de Residuos de Acero
BEFESA Bize Katılın Temas İngilizce Versiyon Buscador superiorArama Metni Arama

Başlama Hakkımızda Faaliyetlerimiz RSC Hissedarlar ve Yatırımcılar Sürdürülebilir Kalkınma Basın FaaliyetlerimizÇelik Atıkları
Alüminyum Atık Geri Dönüşüm
Endüstriyel Atık Yönetimi
Su

Çelik AtıklarıBefesaFaaliyetlerimizÇelik AtıklarıBefesa şu anda çelik geri dönüşüm Avrupa lideridir. atıkların geri kazanımı ve galvanize çelik, iş birimi ile, şirket tedavi ve atık toz kurtarma şeklinde çelik üretiminde oluşturulan yılında çelik sektörüne katma değeri yüksek çevre hizmetleri sağlayan ortak süreçler galvanik sanayi ve özel ve çinko içeren atık başka kaynaklardan sağlanmalıdır. Davranış bu faaliyetler bir yandan sekiz üretim tesislerine sahip Befesa Duisburg GmbH Çinko ve Çinko Befesa Freiberg GmbH (Almanya) birlikte Recytech SA (Fransa) ve Çinko Aser SA Befesa ile (İspanya) faaliyet üretim tesisleri çelik fabrikası toz elektrik ark ocağı ve döküm geri dönüşüm adanmış. Diğer taraftan, Befesa Valera S.A.S. (Fransa) ve Befesa ScanDust AB Landskrona içinde (İsveç), kurtarma ve paslanmaz çelik atık davranın. Son olarak, Befesa Sondika Çinko, SA fabrikalarında Çinko ve Befesa Amorebieta, SA (İspanya) atık galvanik sanayi çinko ve alaşımları geri dönüşümlü olduğunu, metal ve inşaat enjeksiyon.

Befesa şu anda çelik hurda geri dönüşümü Avrupa'da lider pazar payı ile çok sektördeki diğer rakiplerinden daha yüksektir. Bu, daha yakın müşterileri ve tedarikçileri için izin veren, bu ana rekabet avantajı yapım onların bitki stratejik bir yayılışa sahiptir. Diğer özellikleri rakiplerinden şirket ayırt süreçleri ve teknoloji kullanılan geri dönüşüm yüksek duyarlılık, ve müşteriler ortaklıklar dayalı ilişkiler uzun vadeli.

çelik geri dönüşüm sektöründe büyümenin ana alanda Avrupa'da organik büyüme hem de diğer coğrafyalarda inorganik büyüme ile stratejik geçmektedir.

hurda geri dönüşüm dünya çapında pazar çevre düzenleme basınç arttıkça büyüyor. Bu tür baskı, Avrupa'da daha belirgin olduğu bölge olmak dünyanın farklı coğrafyalarda vade farklı derecelerine sahiptir.

pazar gelince, bu yıl bazı bitkilerde kurulu üretim kapasitesinin altında-kullanma zorla doğrudan bir sonucu olarak bir önceki yıla göre yaklaşık% 19.7 azalma oldu. Bu hammadde durumu eksikliği nedeniyle meydana dönüşte ise, talepteki şiddetli düşüş ve bu nedenle de çelik üretim Avrupa'da tarafından. talebindeki gerileme esas olarak çöküşünü bu dönemde otomotiv ve inşaat, derin durgunluk nedeniyle en büyük Batı ekonomilerinin sürüldü.

Ayrıca, sonuçlar yavaş yavaş takdir son aylarda uluslararası pazarda (Londra Metal Borsası çinko fiyatı için deneyimli kaynaklanan olumlu etkisi, LME-), hangi büyük ölçüde firmaların bu birime ait ofset var işlemleri kendi günlerde metal fiyatı ile yürütülen hedging yerleşim sırasında onun ters etkisi ile iş.

2009 boyunca, bir bütün çinko, 502 500 t kuru toz çelik denedim olarak çelik hurda geri dönüşüm bölümünde entegre tesisi olan atık toz 406 200 ton sıradan çelik imalattan ve Doğanın çinko cevheri yaklaşık 180 300 t kaldırma kaçınarak ve bu metal 99 000 t üretim döngüsüne geri dönüyor. Ayrıca 95 000 toz t civarında paslanmaz çelik üretiminde kurtarıldı mı, metal içeriği nikel veya krom gibi yüksek ekonomik değer ve ilgi tekrar kazandı. Her iki durumda da çok önemli bir enerji tasarrufu ve CO2 (Sera gazı) aynı ürünlerin birincil tedavi ile elde karşılaştırıldı.

Bir önceki tedavi hacmiyle düşüş önceki yılın üretim seviyesine göre temsil 148 650 t kuru Waelz oksit elde edildi. Ancak, rafine ürün (DL.WO  payı) 105 400 t ulaşmıştır üretti. paslanmaz çelik tozu bitkiler geri dönüşüm olarak yüksek bir piyasa değeri ile 2008 yılında daha az olan nikel alaşımları ve diğer metaller daha 47 500 t iyileşen kendini üretim tesisinin elektrik 42 800 MWh oluşturuldu İsveç.

2009 yılı sonunda sanayi galvanizleme atığındaki faaliyet olarak, bitki ve Amorebieta Sondika Vizcaya birlikte çinko bu işlem hacminde bir azalma gösterir çeşitli kalıntılar, 11 700 t geri alındı önceki yıla göre iki fabrika. Her iki fabrikada mal ve ürünlerin toplam çıkış olan yaklaşık yarım çinko oksit olan 11 200 t (ZnO) duruyordu Sondika yapılmış kalan ürünler Amorebieta elde arasında bölünmüş iken , özellikle çinko külçe brüt elektrolitik çinko külçe ve çinko kül iyi. Ayrıca, dönem içinde toplam satış ve Amorebieta Befesa Sondika Çinko,% 7 için iki üretim tesislerinin toplam boyutunu yukarıda eşdeğer 12 000 t ulaşmıştır. Her iki şirket de anlaşmaları yerel ve uluslararası tedarikçilerden hammadde satın almak için imzaladı.
İlgili BilgilerBefesa Çelik [Web]


Son Haberler
1910/05/11
Befesa satışları ilk çeyreğinde yüzde 18 büyüdü

Detaylı Bilgi



1910/05/10
Çinko Befesa Güney geri dönüşüm ve çelik fabrikası toz Villafranca de los Barros kurtarma hakkında bilgi gün düzenlenen

Detaylı Bilgi



Yasal Uyarı Golf sahası Site Haritası RSS
© 2009 Befesa. Tüm hakları saklıdır.

Hiç yorum yok: