1 Temmuz 2010 Perşembe

Atenatech - Photovoltaics (PV)

Atenatech - Photovoltaics (PV)



Danışmanlık , tasarım ve anahtar teslimi inşaatı teknolojik tesisleri yenilenebilir enerji kaynakları ve mikrobiyolojik güvenlik enerji üretimi için . Yenilik , enerji, yenilenebilir enerjiler , yenilenebilir enerji , teknoloji, sürdürülebilir , bitki , bitkiler, fotovoltaik , fotovoltaik , güneş termik , kojenerasyon , cogenerators , microcogeneration , microcogenerators , tüketim azaltma, enerji tasarrufu . Mimari entegrasyon , teşvik, finansman , proje finansmanı. Gıda güvenliği , sağlık, işleme ve paketleme odası, mikrobiyolojik kontrolü, ozon , hava arıtma , su, yüzey , ortamlar kirleticilerin azaltılması , HACCP, EMAS , çapraz kontaminasyon, raf ömrü gıda ürünleri
Ev Şirket Profili Hizmetler Ürünler Fırsatları Temas Haber
Versione Italiana

Sei in: Ev/Ürünler/ Fotovoltaikler (PV)
Fotovoltaik (PV)
Fotovoltaik bitkiler
Fotovoltaikler olduğunu bir teknoloji güneş enerjisi yararlanmak için: o muhtemel elektrik enerjisi güneş ışığını dönüştürmek olun. Bir PV bitki olan verim doğru tasarım ve modül kaliteli bağlıdır , yönetmelik ve dönüşüm sistemleri zorlu bir yatırımdır.

Atenatech anahtar teslimi tesisler ve tasarım şirketleri ve özel kişiler için danışmanlık, piyasadaki en iyi teknolojileri ve sistemleri istihdam öneriyor. İtalya'da , biz de müşterilerimize yardım yetkileri ve teşviği almak için hukuki işlemleri için belgeleri sunuyoruz.

gücü fazla 20 kW bitkiler için, bitki için yetenek grid izole yapılandırmasına kesintileri sırasında bağlı geçiş yapmak gibi özel ihtiyaçlarını karşılamak için elektronik sistemler sağlayabilir.










2007 © Copyright Atenatech - info@atenatech.it
Baskı Profili Site Haritası
var sc_project=3348063;
var sc_invisible=0;
var sc_partition=36;
var sc_security="efda8dcf";

Hyundai'inin elektrikli otobüsü deneme sürüşüne başladı - ElektrikPort.Com

Hyundai'inin elektrikli otobüsü deneme sürüşüne başladı - ElektrikPort.Com