7 Ocak 2011 Cuma

Üçüncü nesil esnek ince-film güneş hücrelerinin Basitleştirilmiş açıklama.GreenJoyment | Bu Gün Boyu Güneş geliyor

Üçüncü nesil esnek ince-film güneş hücrelerinin Basitleştirilmiş açıklama.GreenJoyment | Bu Gün Boyu Güneş geliyor

yeşil giderken hayat sahip!Haber Hakkında İletişim Linkler Ultimate Guide Ev Gıda Eğitim Makaleler Seyahat Giysi Güneş Yemek Forum Üçüncü Nesil Güneş hakkında Tüm Gün Güneş müzakerelerinin
Yeşil Going tarafından gönderildi


From: http://www.alldaysolar.com/technology-simp.shtml

Teknoloji Açıklama - Basitleştirilmiş

("All Day for Dummies Güneş" düşünün)

Özel Not: isteği doğrultusunda, bu inatçı güneş astar okuyucu Fotovoltaik biraz ön bilgi varsayıyoruz. Bunun yerine, daha değerli İnternet yerini zaman sörf harcama ve eski lise kimya ders kitaplarının tozunu ve teknolojinin bu açıklama denemek okuyucuların tavsiye ederiz.

En temel düzeyde, fotonların formu, güneş ışığı elektronlar * gevşek eleştiri ve bir elektrik akımı oluşturarak, güneş pili olarak silisyum yarı iletken malzeme vurur. güneş ışığı her foton gevşek bir elektron darbelere - güneş hücreleri 1954 yılında Bell Labs araştırmacıları tarafından icat edildi beri 1-1 ilişkiyi doğru olduğunu.

PV verim değerleri Geleneksel hesapları (Fotovoltaik - güneş pilleri için süslü bir kelime) yeryüzüne çarpan güneş ışığının metrekarede 1000 watt varsayımına dayanmaktadır. % 10 verimli hücre güneş ışığı metrekare başına 100 watt üretir Yani,% 15 verimlilik metrekare başına 150 watt ve böyle devam eder.

Ne güneş geri tutan nedir?

Geleneksel silisyum güneş aşağıdaki alanlarda aşmak için engelleri vardır:

"Çok pahalı" - açık sübvansiyonlar ve indirimler olmadan, kurulum sırasında ödenen güneş çünkü ve geri ödeme uzun yıllar gerektirir gerçekten kısa vadede kömür veya doğal gaz başına kilovat saat fiyatları ile rekabet edemez güneş.
"Çok ağır" - 30-50 kilo metre kare güneş koruyucu cam kalın bir levha ile kaplı silikon güneş pillerinin sağlam bir temel içerir.
"Çok çıkış sınırlı" - ortalama pik saatlerde yıl içinde mevcut sayısını sınırlamak ABD bulutlu dolayı, yağışlı koşullar karşısında günlük güneş çıktı sadece 2,5-5,5 saat ortalama.
"Çok verimsiz" - silikon güneş pilleri için pazar ortalama verim yaklaşık% 15 ya da metrekare başına 150 watt, tipik bir modern ev yaklaşık 20 metrekare panelleri ile çalışan saat başına yaklaşık 3000 watt (veya 3 kW) ihtiyacı vardır.
"Çok arz sınırlı" - hatta dünyanın en büyük güneş firmaların üretim tesisleri genişletmek için silikon sıkıntısı ve büyük sermaye gereksinimleri kısmen neden ön ödeme gerektiren uzun sipariş birikmiş, yüz.
Fotovoltaik Teknoloji 1 Üretimi

Toplu silikon teknolojisi ve piyasa% 93 hizmet üretim yöntemleri son yirmi yılda pek değişmedi. Bu geleneksel kristalin silikon esaslı güneş pilleri gibi sağlam gerçek bir bakım masrafı olmadan güç 30 + yaş için 25 sunma sicili tarafından kanıtlanmış bu dönemde çıkış için çok güvenilir bir beygir vardır. pahalı yarıiletkenlerde çok katmanlı artık çok daha karmaşık tasarımı ile çok kavşak, yüksek verimli güneş hücresi oluşturmak için kullanılmaktadır.

Fotovoltaik Teknoloji 2. Nesil

cam altında silikon toplu katmanlarına alternatif elektrik için güneş ışığının foton dönüştürme birincil kaynak olarak (ve diğer hafif iletken malzemeler) silikon daha ince ve daha esnek film kullanmaktır. silikon üretim ve daha az silikon ve ilgili iletken maddelerin daha az çıktı ama çok daha düşük üretim maliyeti oluşturur kullanmak, yaratıcı yeni yöntemler üretmek pahalı olduğu için. Bu ince film ürünleri, çok daha esnek hafif ama biraz genellikle az 1 nesil silisyum güneş daha güneş ışığı metrekare başına verimlidir. Çok ince film start-up şirketleri güneş endüstrisinin% 50 yıllık büyüme oranı yararlanmak için düşük maliyetli bir şekilde görmek yatırımcılardan tanıtım ve para alıyorsun.

1. nesil ve 2. nesil güneş hücreleri elektrik olarak kullanılmak üzere tek bir elektronun çıkış gücü için yeterli enerji üreten güneş ışığı her foton arasında ortak 1-1 ilişki var.

Fotovoltaik Teknoloji 3rd Generation

Tüm Gün Güneş çok daha fazla enerji üretmek için güneş ışığı aynı foton kullanır.

"Bilardo Analoji"

güneş şekilde bulutlar olmadan parlayan olduğunda, güneş enerji yolu 1 ve tasarlanmıştır 2. nesil silisyum güneş hücreleri dayalı güneş ışığının foton başına bir elektron "gevşek knock" yapabiliyor.

minik nanokristalleri kuantum noktaları veya Qdots denilen ile, güneşten akarsu enerji aynı fotonlar şimdi güneş paneli toplar ve elektrik enerjisine dönüştüren güneş ışığının foton, birden fazla elektron "gevşek vuruyorsun" yeteneğine sahiptirler.

Biz aslında elektron ve foton lise kimya dersleri hatırlamaya çalışın sanmıyoruz. bilardo masası benzetme - orada iyi açıklaması ilk arkadaşlarına işlerini açıklamak için kullanılan Qdots özgün geliştiricileri anaology olduğunu.

1. ve 2. nesil silisyum güneş için, güneş ışığının foton sürekli damlatmalı olarak elektrik üretmek için her defasında bir 'silikon tabanlı elektron' isteka topu vurmak için yeterli enerji ile bir havuz başlama işareti gibi davranıyor her gün aşağı akar tutmak. Sadece güneş parlarken orada bir akım olarak cebine elektronların 'gevşek vurmak' için yeterli enerjidir.

1. ve 2. nesil güneş hücreleri yalnızca elektromanyetik spektrumun görünen kısmı kullanın. Onların "havuz başlama işareti" sadece, bir defada bir 'isteka topu' elektron için yeterli enerjiye sahip sadece görünür spektrumu elektronların "ateş" yapabilirsiniz.

1 Foton Çoklu Elektronlar "Loose Knocks"

nesil teknoloji 3 ile Qdots yalnız görünür spektrumu daha enerjilerinin daha büyük bir yelpazesi var ne kızılötesi (IR) ve ultraviyole (UV) spektrumu, spektrum sadece görünen kısmı değil, aynı zamanda işleme karıştırılabilir . Laboratuarları ve güneş ışığı tek bir foton 7 elektronlar kadar çok üretmişlerdir çok daha fazla potansiyel var!

güneş enerji fotonların yeterli ve bütün gün birden fazla elektron üreten tutmak için etkili bir alacakaranlıkta, 9-12 saat, düşük ışık ve gölge durumlarda şafak faaliyet güçlüdür. Bu kendileri gece görüş gözlüğü gibi ürünler en iyi düşük ışık performans olduğu kanıtlanmış nokta özellikle IR, olası IR ve UV Qdots ek kaynaklanmaktadır. Yeni Qdot güneş pilleri sonuçlar geleneksel, bütünüyle yüksek enerji doğrudan güneş ışığına maruz ABD'de günde 2,5-5,5 saat ortalama geçerli bağlıdır güneş ile mümkün değil başarmak. IR tarafından üretilen günlük uzun saatler üretimde kısıntıya yarısında geri ödeme süresi yardımcı nokta!

Qdots ve kolay, kimyasal maliyetleri nedeniyle silikon gofret daha yapmak için çok da ucuz son derece hafif ve basit bir ekran baskı yöntemleri ile yapmak.

BASF reklamları yorumlamak için: SpartzLight - "Biz güneş yapmazlar ... biz güneş daha iyi yapmak." SpartzLight 3-5 kat nesil Qdot güneş pilleri performans artışı 3 çarpar Tüm Gün Güneş patent bekleyen teknoloji azaltılmış "ayak izi" de. herhangi bir üçüncü taraf geliştirici yeni bir Qdot güneş pili pazarı vurduğu Yani eğer ve% 10 verimlilik ya da metrekare başına 100 watt üretir, SpartzLight eklenmesi sadece hafif bir artışla 400-600 watts/m2 için bu sayıyı artıracak maliyet.

* Bu, teknik olarak doğru değildir ama bu astar amaçlı kurtulurlar elektron-delik çifti eksitonlar düşünülebilir olarak basitlik aşkına elektronlar.

Hoşgeldin 1366 Teknolojileri

Hoşgeldin 1366 Teknolojileri

6 Ocak 2011 Perşembe

Zehir-Free Tavukçuluk | Gıda ve Su İzle

Zehir-Free Tavukçuluk | Gıda ve Su İzle


En Son Sonuçlar

Hakkında Gıda Su Balık Dünya Basın Blog Harekete geçin Bize destek
HAREKETE
Meydan bizim gıda sisteminin kurumsal kontrolü!
KEŞFEDİN AYRICA
Gıda Güvenliği

Fabrika Çiftlikleri

Tarım Politikası

Işınlama

Okul Sütü

Tüketici Etiket

Raporlar

Jungle
Ne Sığır var?
Gıda Işınlama: A Brüt Hatası
Ne Yemek mi?
Faul Kümes Hayvanları: Tavuk Salmonella
Masaya Etiketler: Tüketiciler Blind yiyin
Hamburger Hell
Kırık Plak
Ne Sığır var?
Gıda Işınlama Sorgulayan
Bad Taste
Smithfield ile Trouble: A Şirket Profili
USDA, Inc: Sanayi Yakalanan Nasıl Tarım Bakanlığı ABD
Farm Bill
Rush Etanol için
Etanole Rush - Rapor Özeti
Fabrikalara Torna Çiftlikleri
Perakende Gerçekler: Mısır fiyatları Bakkal Enflasyonu Tahrik Etmeyin
Perakende Gerçekler: Mısır fiyatları Bakkal Enflasyonu Tahrik Etmeyin
Karbon Monoksit
Cargill: Gıda ve Tarım için Bir Tehdit
Süt 101
Amerikan Ticaret Politikası Poisoned Meyve
Burada Yerel Beef nedir?
rBGH: Nasıl Yapay Hormonlar Hasar Süt Endüstrisi ve Endanger Halk Sağlığı
Görünmeyen tehlikeler: Nanotoxicity Nanoteknoloji arası
Açlık Casino: Wall Street Spekülatörler Küresel Gıda Krizi Ramen Nasıl
Zehir-Free Tavukçuluk: Neden Arsenik Tavuk Yem Belong Doesn't
Gıda ve Tarım Biyoteknoloji Sanayi Kongresi Influence More Yarım Milyar Dolar Harcıyor Than
Fabrika Çiftlik Nation: Nasıl Amerika Fabrikalara Onun Hayvancılık Çiftlikleri Torna
Küresel Manav

Blog Yazıları

Basın Haber haberler Gruplar USDA ve DOJ Çiftçi ve Tüketiciler üzerinde Perakende Squeeze Dur isteyin

10 yıl boyunca Michigan Fabrika Çiftlik Sanayi Explodes

Gıda ve Su İzleme Yeni Fabrika Çiftlik Harita Iowa Fabrika Çiftlikler müthiş artış gösterir

Fabrika Çiftlik Nation: Kaliforniya'da Fabrikası Tarım Harita Listeleri Görülmemiş Büyüme

Gıda Güvenliği Bill Güvenli Gıda Sistemi Doğru İyi Bir Başlangıç

Devamı>>
2010/11/19: Büyük FAIL: Devlet Bölümü Kurumsal Mükemmellik Ödülü için Şişelenmiş Su Şirketler Finalistler
2010/11/19: Eleştirmenleri Büyük Koalisyon By Hit Genetik Somon Planı
2010/11/19: Genetiği Adres Tartışmalı için Senatör tanıştırmak Common-sense Federal Bono Engineered Somon
2010/11/19: Gruplar Perth Amboy, Woodbridge, Carteret ve Linden için planlanan doğal gaz boru hattı söylemek istiyorum
2010/11/18: Yarım Milyar Pushing Tartışmalı Projeler Over Biyoteknoloji Sanayi Harcıyor Genetik (GE) Gıda Hayvan gibi
2010/11/18: Açılan 510 Alternatif Bill S
2010/11/18: Tester Senato tartışmalar olarak gıda güvenliği aile ölçekli üreticileri korumak için değişiklik iter
2010/11/18: Kaliforniyalılar GE Somon karşı tavır almak için Boxer Çağrı
2010/11/18: Will "Frankenfish" ve diğer genetiği değiştirilmiş hayvanlar yakında menüsünde olabilir mi?
2010/11/18: Catch hisse adil değil
2010/11/18: Genetiği Somon FDA tarafından onaylanmış Be Modifiye mı? Balıkçılık It Doğal Balıkçılık Major Harm Neden Olabilir Bu Endişe
2010/11/18: Temyiz mahkemesi etiketleme Ohio rBST üzerine karışık iktidar verir
2010/11/18: Gıda Fight Senato'da Out Breaks
2010/11/18: FDA Hukuk Kaçma ve Onayla GE Somon Teyakkuzda
2010/11/18: gıda güvenliği fatura FDA çok fazla güç veya yeterince veriyor mu?
2010/11/18: Genetiği Değiştirilmiş Somon: Çevre Nightmare?
2010/11/18: Belgeler Show FDA Hakkında Genetiği Değiştirilmiş Somon Yaban Hayatı Yetkililer Consult Başarısız
2010/11/18: Gıda Güvenliği Bill Bizim Yemekler Safer yapacağım? Gıda Politikası Uzmanlar Gıda Güvenlik Bill tartılır
2010/11/17: Gıda Güvenliği Bill: WTF?
2010/11/17: Bir Yıl Sonra Yine Catfish Güvenlik Kural OIRA de
2010/11/17: rahatsız e-postalar Federal Bilim adamları GE Somon FDA onayı Fear Reveal
2010/11/17: arsenik yasağı çağrısında Catonsville shop dan olay
2010/11/17: Fabrika balık yetiştiriciliği: masraflı, dağınık başarısızlık bir sicili ...
2010/11/17: 3 Nedenleri Federal Bilim Adamları Genetik Somon Mühendisliği Fear
2010/11/17: GE somon etrafında FDA kötü davranış diğer âyetlerini

tüm başlıkları göster>>

YENİ! SİZİN DEVLET İÇİNDE FABRİKA ÇİFTLİKLERİ BUL.



YARDIM GROW ABD
Zehir-Free Tavukçuluk: Neden Arsenik Tavuk Yem Belong Doesn't
ABD kümes çiftçiler yıllardır yaygın hastalık coccidiosis kontrol arsenik, bilinen bir zehir içeren ilaçlar kullandım. Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) bir yem katkı maddesi olarak 1944 yılında arsenik tabanlı ilaç roxarsone onayladı. Tavuk sanayi, roxarsone büyüme terfi olduğunu keşfetti sıra yemden (yem her pound üretilen tavuk kilo), ve geliştirilmiş et pigmentasyon arttı. 1995 ve 2000 yılları arasında, etlik piliç üreticilerinin yüzde 70'i roxarsone yem katkı maddeleri kullanılmaktadır.

tavuk sanayi arseniğe ilaçların güvenli olduğunu korurken, arsenik tavuk eti ve atık maruz kalma insan sağlığı açısından sorun teşkil etmektedir. ABD Tarım Bakanlığı (USDA) 'yapılan bir çalışmada sınırlı veriler yaklaşık üç kat diğer etlerde ortalama düzeyleri daha yüksek olduğu genç tavuklarda arsenik düzeyleri bulundu. S tavuk beslenen çoğu arseniğe ilaçlar hızla daha fazla toksik formları ayrışan olabilir atık, atılır. Genellikle atık toprak, su ve bitkileri kontamine, gübre olarak kullanılacağı.

Kronik arsenik maruziyeti kanser, kardiyovasküler hastalıklar, diyabet ve diğer sağlık sorunları riskini artırır.

Raporun tamamını okuyun.
FDA, USDA ve ABD Çevre Koruma Ajansı (EPA) arsenik düzenleyen parçalı bir koordinat sistemi.

FDA ve 1951 yılında kümes hayvanları arsenik kalıntı düzeyleri izin set beri onları revize etmemiştir. Henüz, ortalama Amerikalı yıllık tavuk tüketimi 2008 yılında yaklaşık 60 kilo 1940'larda az £ 20 arası üç kat arttı.
EPA 2001 yılında 10 ppb milyar (ppb) 50 yerinden içme suyunda arsenik için maksimum kirletici seviyeleri azaldı. Yeni standart de kanser riski hala 50 kat daha birçok kanserojen için izin verilen risk daha yüksektir.
USDA Gıda Güvenliği ve Denetim Servisi (FSIS) arsenik kalıntı çok az broilerlerde testleri. 2005 ve 2008 yılında FSIS arsenik kalıntıları için herhangi bir yerli olarak üretilen tavuk sınav vermedi. Sadece yarım tavuk be-ara 2000 test edilmiş ve 2008 algılanabilir arsenik artıkları içeriyordu.
Bazı kanıtlar, bu iddialara ilişkin soruları yanıtlayan rağmen iki büyük tavuk şirketleri, Tyson Foods ve Perdue Çiftlikleri, arseniğe yem katkı maddeleri kullanarak durdurmak için iddia var. Avrupa Birliği kanatlı yemlerinde arsenicals yasağı ve alternatif yöntemler kullanılabilir kuşku yaprakları tavuk eti, arsenik için sıfır tolerans düzeyini belirledi. ABD tavuk üretim arsenik kullanımı yasağı devam eden yasama çabaları vardır.

Yeniden ABD kanatlı üretiminde arsenik kullanımını değerlendirmek için yüksek zamanı. Gıda ve Su İzle önerir:

Arseniğe A Ban Katkı ve İlaç Feed: FDA hayvan yemi arsenik tabanlı katkı maddelerinin kullanımını yasaklamak gerekir.
Kanatlı Üretimi Araştırma: USDA araştırma önceliklerinin hastalığın yaygınlığı stok yoğunluğu etkilerini araştırmak da dahil olmak üzere gelişmiş beslenme ve sürü yönetimi ile tavuk bağırsak sağlığını geliştirmek demektir içermelidir.
Azaltmak Çevre Kirliliği: konsantre kümes yanlısı üretiminin olduğu bölgelerde Yer ve yüzey suyu izleme arsenik için test içermelidir. Kirlenmiş içme suyu halk sağlığını korumak için tedavi edilmelidir.
Büyüme promosyon ve geliştirilmiş pigmentasyon gıda temini ve çevreye kanserojen tanıtmak için yeterli nedenler değildir. ABD'nin kümes hayvanları ve hayvansal üretimin arsenik kullanımı son verme zamanı gelmiştir.
Download: PDF dosyası

Aslında SayfalarıBakkal Sektöründe Konsolidasyon ve Alıcı Güç
Klonlanmış Hayvanlar - 2010 Güncelleştirmesi
Sığır Sanayi Yatay Konsolidasyon ve Alıcı Güç
Çiftlik Büro's Milyarlarca: Çiftçi veya Agribusiness Voice?
"Enviropig" veya FrankenSwine? Neden Genetik değiştirme Domuz Gübresinin Yük Neden Olabilir
daha ... RaporlarFabrika Çiftlik Nation: Nasıl Amerika Fabrikalara Onun Hayvancılık Çiftlikleri Torna
GE Somon Dünya Yem değil mi
Gıda ve Tarım Biyoteknoloji Sanayi Kongresi Influence More Yarım Milyar Dolar Harcıyor Than
Zehir-Free Tavukçuluk: Neden Arsenik Tavuk Yem Belong Doesn't
Açlık Casino: Wall Street Spekülatörler Küresel Gıda Krizi Ramen Nasıl
daha ...

Hizmet Şartları | Künye | Bize Ulaşın

Faces of the Recovery Act: Sun Catalytix

Tata Steel Güneş Pilleri Kullanarak içine Çelik Levha Turn Sprey-PV Kaplama üzerinde | Earth ve Sanayi

Tata Steel Güneş Pilleri Kullanarak içine Çelik Levha Turn Sprey-PV Kaplama üzerinde | Earth ve Sanayi